FCSB - FC Botoşani, meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul României, este programat, luni, 19 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB are ocazia să-şi ia revanşa în faţa suporterilor după înfrângerea din restanţa cu CFR Cluj (0-1), în timp ce FC Botoşani speră să evite a treia înfrângere consecutivă în faţa aceluiaşi adversar în această lună (2-3 pe 1 decembrie în SuperLiga şi 0-2 pe 8 decembrie, în Cupa României).

FCSB a ratat ocazia de a ajunge pe podium la mijlocul săptămânii trecute, când a pierdut derby-ul cu CFR Cluj de pe Arena Naţională, scor 0-1, astfel că se află pe locul 5, cu 35 de puncte acumulate după 20 de etape.

A fost meciul care l-a făcut pe Gigi Becali să anunţe schimbarea sistemului de joc al echipei antrenată în acte de Leo Strizu şi de Mihai Pintilii la baza sportivă din Berceni.

„Miculescu n-are cum să lipsească din echipa asta. O să vedeţi că aşa va fi. Un jucător valoros se vede! Cordea trebuie să mai facă şi el banca, să nu se mai creadă singur pe tarla. Sau schimbăm sistemul, jucăm 4-4-2, aşa joacă şi Cordea, joacă şi Miculescu”, a declarat patronul lui FCSB.

FC Botoşani are moralul ridicat după egalul reuşit în ultimul meci de campionat, 1-1 acasă cu CFR Cluj, chiar la debutul lui Flavius Stoican pe banca tehnică a echipei patronate de Valeriu Iftime.

Molodovenii ocupă locul 13 în SuperLiga, cu 21 de puncte strânse în 20 de meciuri, şi este clar că vor lupta pentru evitarea retrogradării sau, cel mult, pentru evitarea locurilor de baraj, şansele la un loc în play-off fiind aproape nule.

„Ştiam că există potenţial, important e să rămânem modeşti şi să încercăm să facem un meci bun şi cu FCSB. Întâlnim o echipă cu jucători valoroşi şi nu vrem să mergem fără modestie, trebuie să mergem cu atenţie, pentru că fotbalul te pedepsește când nu-l tratezi corect”, a declarat Flavius Stoican.

În ultimul meci direct, din tur, disputat pe 1 decembrie, FCSB s-a impus cu 3-2 pe terenul lui FC Botoşani, golurile fiind marcate de Tamm 21, Compagno 30, Edjouma 73, respectiv Mailat 13, 66.

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul FCSB - FC Botoşani.

FCSB vs FC Botoşani 1

Cotă 1.45


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol