​Cupa Mondială FIFA 2022 din Qatar se va încheia în acest weekend cu duelurile Croația - Maroc (Finala Mică) și Argentina - Franța (Marea Finală).

Cupa mondială 2022 - bilanț înainte de cel mai important meci al planeteiFoto: Betano

Pe Betano am celebrat cea mai importantă competiție a Sportului Rege toată luna cu oferte zilnice, Premii fără rulaj și cele mai tari cote pentru duelurile pe muchie de cuțit din Qatar!

La începutul Turneului Final, am oferit tuturor posibilitatea de a FII FANI MONDIAL și 6 motive întemeiate pentru această alegere -

  • Betano - Suporter Oficial Regional European Cupa Mondială FIFA 2022 - ai avut ocazia să te distrezi pe prima platformă de betting din istorie care a fost prezentă la Cupa Mondială, printr-un parteneriat care marchează interesul comun al FIFA și Betano de a promova divertismentul responsabil.
  • Fan Echipă - oferta prin intermediul căreia echipa ta favorită ți-a adus Free Bet-uri la orice victorie
  • Fan Jucător - ți-ai ales jucătorul despre care ai crezut că va lua titlul de golgheter, iar fiecare gol al acestuia ți-a adus Rotiri Gratuite
  • Calendarul de Mondial - fiecare zi a venit cu oferte de Mondial care ți-au adus Bonusuri fără rulaj în platformă și extra-șanse de câștig
  • Betano Master - jocul GRATUIT cu premii de 500.000 Lei în care ai concurat alături de prieteni și ceilalți utilizatori, făcând predicții pentru cele mai tari dueluri din Qatar
  • Golul de Aur - jocul GRATUIT care a readus magia Golului de Aur printre microbiști! Ai marcat zilnic și ai câștigat premii în platformă

Încă mai poți participa la spectacolul ultimelor 2 partide din Qatar, ocupându-ți locul în primul loc pe Betano! Deschide-ți acum un cont nou, introdu codul promoțional MONDIAL111 și îți oferim un Pariu Gratuit de 111 Lei, fără rulaj și fără depunere, pentru a-ți susține favoriții în acest ultim weekend de Mondiale.

Să facem însă și o scurtă trecere în revistă a drumului celor 2 finaliste ale Cupei Mondiale FIFA 2022

START EZITANT, PARCURS CONVINGĂTOR PENTRU ARGENTINA

Messi și compania au început Mondialul cu un rezultat care a uimit o lume întreagă. Naționala Albiceleste a cedat inexplicabil în prima etapă din faza grupelor, scor 2-1 în fața Arabiei Saudite.

Formația pregătită de Herve Renard a făcut o repriză secundă antologică, întorcând avantajul sudamericanilor de la pauză, în doar 4 minute și Mondialul începea cu o uriașă deziluzie pentru argentinieni.

Au urmat mai apoi 2 meciuri cu caracter decisiv pentru formația lui Scaloni. Argentina a crescut de la meci la meci și au urmat victorii consecutive cu 2-0 în fața Mexciului și a naționalei Poloniei, succese în urma cărora sudamericanii au avansat în optimi.

Australia, Olanda și Croația au căzut pe rând victime argentinienilor, care conduși de un Lionel Messi aflat la probabil ultima ocazie de a ridica cel mai important trofeu din fotbal deasupra capului și de zeci de mii de fani veniți în Qatar, au prestat un joc în urma căruia vor juca cu trofeul pe masă în ultimul act al competiției.

JOC PROMIȚĂTOR AL CAMPIOANEI ÎN EXERCIȚIU

Deși cu un lot văzut de mulți specialiști ca fiind mult mai subțire decât cel din 2018 atunci când naționala lui Deschamps a câștigat trofeul, Franța a părut că nu a făcut eforturi formidabile pentru a ajunge în acest ultim act al competiției, pentru a doua oară la rând.

Les Bleus au făcut partide foarte bune în debutul competiției, când s-au impus în fața Danemarcei (2-1) și Australiei (4-1), rezultate ce le-au permis acestora să ruleze primul 11 pentru ultimul duel din grupe, împotriva Tunisiei.

Franța a trecut fără probleme mai apoi de naționala Poloniei (3-1), după un meci în care Kylian Mbappe a fost personajul principal cu o dublă de senzație înscrisă lui Szczesny. A urmat derby-ul din sferturi împotriva Angliei, pe care francezii l-au câștigat (2-1) fără însă să impresioneze în teren.

În penultimul act, revelația turneului final, Maroc, a ieșit în calea lui Mbappe și compania în drumul spre Marea Finală. Deși au prestat un joc excelent pe alocuri, marocanii s-au văzut învinși cu scorul de 2-0 de o națională mult mai experimentată

MBAPPE vs MESSI

Colegi la echipa de club, starurile acestei finale vor fi cu siguranță Kylian Mbappe și Lionel Messi. Francezul de doar 23 de ani este la 90 de minute de cel de-al doilea trofeu mondial al carierei, performanță uluitoare în istoria sportului rege.

De partea cealaltă, Lionel Messi este la capătul unei cariere în care a scris istorie. Peste 700 de goluri marcate în carieră, 333 de contribuții decisive, și aproape 70.000 de minute pe terenul de fotbal - acestea sunt cifrele impresionante pe care Messi le poate încununa cu un trofeu așteptat parcă de întreaga suflare microbistă.

Duelul dintre cei 2 marchează și lupta pentru titlul de golgheter - ambii au marcat câte 5 goluri în Qatar, iar partida de duminică va da un câștigător și în această dispută.

Oferta Fan Jucător de pe Betano a adus nu mai puțin de 250 de Rotiri Gratuite celor care au pariat pe Messi sau pe Mbappe (pe piața Cupa Mondială - Golgheter) înainte de startul competiției.

Ne așteaptă astfel o finală cu adevărat impresionată, care indiferent de rezultat va rămâne cu siguranță în istoria fotbalului.