Portugalia - Uruguay, meci contând pentru Grupa H de la Cupa Mondială, este programat, luni, 28 noiembrie, de la ora 21:00, pe Lusail Iconic Stadium din Lusail, şi va fi transmis în direct de TVR 1.

Mingi de fotbalFoto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / Profimedia

Portugalia şi Uruguay, meciul care poate duce naţionala lui Cristiano Ronaldo în optimile de finală ale turneului final din Qatar, vine cu provocări uriaşe pentru orice parior.

Portugalia a câştigat primul meci, cu emoţii ce-i drept, scor 3-2 cu Ghana, iar Cristiano Ronaldo deschidea scorul din penalty, devenind, astfel, primul fotbalist din istorie care a marcat la cinci ediţii diferite ale Campionatului Mondial.

Starul portughez şi-a răsplătit coechipierii şi i-a invitat pentru a lua cina împreună la restaurantul de lux Tatel de Doha, însă trei dintre componenţii lotului, Jose Sa, Bernardo Silva şi Joao Cancelo, au preferat să stea alături de familiile lor.

Pe lângă CR7, Fernando Santos are la dispoziţie şi alţi jucători de top, cu care speră să depăşească cea mai bună performanţă de până acum a Portugaliei la o Cupă Mondială, locul 4 în 2006 (1-3 cu Germania, ţara organizatoare, în finala mică).

Lusitanii au şi o revanşă de luat, după ce la CM din 2018, din Rusia, Uruguay o elimina pe Portugalia în optimile de finală, scor 2-1 (Cavani 7, 62 / Pepe 55).

Uruguay nu a putut trece în primul meci de Coreea de Sud, scor 0-0, deşi a dominat autoritar şi a avut şi două bare, astfel că sud-americanii nu au voie să piardă dacă vor să fie la mâna lor înaintea ultimului meci din grupă, cu Ghana.

Sfert-finalistă la ediţia din 2018 (a fost eliminată de Franţa, scor 0-2), trupa lui Diogo Alonso mizează pe un atac impresionant, cu Darwin Nunez, Luis Suarez şi Edinson Cavani, chiar dacă ultimii doi sunt aproape de finalul carierei.

Singurul meci direct între cele două reprezentative a avut loc la Cupa Mondială din 2018 (Rusia), atunci când Uruguay s-a impus în meciul cu Portugalia din optimile de finală cu scorul de 2-1.

Superbet oferă cota 1,95 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Portugalia - Uruguay.

Portugalia vs Uruguay
GG


Cotă 1.95


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol