Rayo Vallecano - Real Madrid, ultimul meci din etapa a 13-a din campionatul Spaniei, este programat, luni, 7 noiembrie, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3, Prima Sport 3 şi Orange Sport 2.

Mingi de fotbalFoto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / Profimedia

Etapa a 13-a din La Liga se încheie cu derby-ul local dintre Rayo Vallecano şi Real Madrid, programat pe „Campo de Futbol de Vallecas”, arenă aflată într-un cartier periferic al capitalei Spaniei.

Rayo Vallecano are un sezon peste aşteptări şi ocupă locul 9 în clasament, cu 18 puncte acumulate după 12 meciuri, mai aproape de poziţiile europene (patru puncte sub locul 6) decât de zona periculoasă (şapte puncte peste locul 18).

Echipa pregătită de Andoni Iraola a adunat cele mai multe puncte din meciurile de acasă, din trei victorii (2-1 cu Valencia, 2-1 cu Elche şi 5-1 cu Cadiz), şi un egal (0-0 cu Getafe), singura înfrângere venind la meciul cu Mallorca (0-2).

De asemenea, gruparea din Vallecas o aşteaptă pe campioana Europei după o serie de patru meciuri fără înfrângere în La Liga, iar în etapa precedentă a câştigat surprinzător cu 1-0 pe terenul celor de la Sevilla.

Real Madrid vine după o victorie lejeră în UEFA Champions League, 5-1 acasă cu Celtic Glasgow, dar în etapa precedentă din campionat a făcut al doilea pas greşit, 0-0 pe „Santiago Bernabeu” cu Girona (cealaltă remiză a bifat-o tot pe teren propriu, 1-1 cu Osasuna).

„Albii” au 32 de puncte strânse în 12 meciuri (10 victorii şi două egaluri) şi speră să revină pe primul loc, acolo unde s-a instalat, provizoriu, marea rivală Barcelona.

Karim Benzema (34 de ani) a acuzat din nou probleme musculare şi ar putea lipsi din primul „11” al lui Carlo Ancelotti, mai ales că „Balonul de Aur” al anului 2022 nu vrea să rişte nimic înainte de debutul Campionatului Mondial din Qatar.

În stagiunea precedentă, Real Madrid s-a impus de două ori în faţa lui Rayo Vallecano, 2-1 pe teren propriu şi 1-0 în deplasare. Rayo Vallecano a bifat ultimul succes în faţa lui Real Madrid tocmai în sezonul 2018-2019, la finalul căruia a şi retrogradat în liga a doua spaniolă.

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul 2: victorie a oaspeţilor în meciul Rayo Vallecano - Real Madrid.

Rayo Vallecano vs Real Madrid


2
Cotă

1.65

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol