Juventus - PSG, meci contând pentru etapa a 6-a a Grupei H din UEFA Champions League, este programat, miercuri, 2 noiembrie, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Juventus speră într-un rezultat care să o trimită în UEFA Europa League (are trei puncte, la fel ca Maccabi Haifa, care joacă acasă cu Benfica Lisabona), iar PSG joacă pentru primul loc în grupă (are 11 puncte, la fel ca portughezii, dar un golaveraj mai bun).

Juventus Torino are un sezon european dezastruos, cu o singură victorie, pe teren propriu, contra lui Maccabi Haifa, cu care se luptă pentru locul 3, echivalent cu trecerea în 16-imile de finală ale UEFA Europa League (la egalitate de puncte, italienii au avantajul golaverajului).

Echipa pregătită de Massimiliano Allegri începe să-şi revină în Serie A, unde a bifat trei victorii în ultimele trei partide, dar chiar şi aşa piemontezii ocupă doar locul 7, cu 22 de puncte după 12 etape, cu 10 mai puţine decât liderul Napoli.

Şefii clubului se gândesc deja la schimbarea antrenorului, dar la finalul sezonului, cel vizat pentru a readuce echipa în top fiind Antonio Conte, acum pe banca lui Tottenham Hotspur, care a mai pregătit-o pe Juventus în perioada 2011-2014, câştigând trei titluri în Serie A.

PSG, în schimb, este pe cai mari, în ciuda celor două remize cu Benfica Lisabona (1-1 de fiecare dată), dar campioana Franţei trebuie să scoată cel puţin acelaşi rezultat ca portughezii în deplasarea cu Maccabi Haifa pentru a termina grupa pe locul 1.

Trupa lui Christophe Galtier beneficiază de victoria la scor din etapa precedentă, 7-2 cu Maccabi Haifa, şi are un golaveraj de 14-6, în timp ce Benfica Lisabona are 10-6 (portughezii trebuie să scoată un rezultat mai bun decât PSG pentru a câştiga grupa).

În Ligue 1, Paris Saint Germain este lider după 13 etape, cu 35 de puncte, cinci peste a doua clasată, RC Lens, în condiţiile în care de multe ori a menajat o mare parte dintre titulari.

Campioana Franţei pare preocupată mai mult de situaţia lui Lionel Messi şi a decis ca în vara lui 2023 să nu activeze clauza de prelungire cu un an a contractului, ci să-i ofere starului argentinian o nouă înţelegere, pe două sezoane.

În meciul tur, PSG s-a impus pe „Parc des Princes” cu 2-1 în faţa lui Juventus, goluri marcate de Mbappe (5, 22), respectiv, McKennie (53).

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Juventus - PSG.

Juventus vs PSG
GG


Cotă 1.65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol