FC Barcelona - Bayern Munchen, meci din etapa a 5-a a Grupei C din UEFA Champions League, este programat, miercuri, 25 octombrie, de la ora 22:00, pe „Camp Nou”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Barcelona (4p) este, practic, eliminată: ar trebui să o învingă pe Bayern Munchen (12p) şi ca Inter Milano (7p) să nu câştige pe teren propriu cu Viktoria Plzen (0p), iar în ultima etapă trebuie să treacă de cehi şi milanezii să piardă în Germania.

Cel mai probabil, echipa lui Xavi va continua în Europa League.

Acesta ar fi al doilea sezon consecutiv în care FC Barcelona ar fi eliminată încă din faza grupelor în UEFA Champions League, după ce, în stagiunea precedentă, pierdea de două ori cu Bayern Munchen, 0-3 atât pe teren propriu, cât şi în deplasare.

Robert Lewandowski, principala „gură de foc” a catalanilor, a marcat cinci din cele opt goluri ale echipei sale în Liga Campionilor, dar se pare că se va mulţumi în primăvară doar cu Europa League, competiţie în care a jucat ultima oară acum 10 ani, cu Borussia Dortmund (opt meciuri, un gol).

Catalanii se prezintă la cel mai interesant meci al zilei după două victorii categorice în La Liga, 3-0 cu Villarreal şi 4-0 cu Athletic Bilbao, ambele pe teren propriu, dar înfrângerea din „El Clasico” i-a lăsat deja la trei puncte în urma liderului Real Madrid, după 11 etape.

Bayern Munchen este deja calificată în „optimi”, dar campioana Germaniei vrea să meragă mai departe de pe primul loc şi fără înfrângere.

Bavarezii au o singură înfrângere în acest sezon, 0-1 pe terenul lui Augsburg în Bundesliga, campionat în care ocupă locul 2, cu 22 de puncte, unul mai puţin decât surprinzătorul lider Union Berlin.

În Liga Campionilor, trupa antrenată de Julian Nagelsmann merge impecabil, având patru victorii din tot atâtea meciuri şi cel mai bun atac al competiţiei, cu 13 goluri marcate (doar două primite).

În meciul tur, Bayern Munchen s-a impus în faţa celor de la FC Barcelona cu 2-0 (L. Hernandez 50, Sane 54).

De altfel, bavarezii au cinci victorii în ultimele cinci partide directe cu catalanii, iar în ultimele trei nici nu au primit gol.

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul FC Barcelona - Bayern Munchen.

Barcelona vs Bayern
GG


Cotă 1.40


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol