​În Grupa A a Cupei României la fotbal, marți, 18 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu are loc un meci din programul primei etape. Din această serie mai fac parte echipele Petrolul Ploiești, FC Voluntari, Unirea Slobozia și Sepsi Sf. Gheorghe.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

După 4 meciuri consecutive fără înfrângere, unul în Cupă și trei în campionat, Dinamo se apropie de zona play-off-ului din Liga 2.

Primește vizita echipei la care tocmai și-a încheiat mandatul Marius Croitoru, oltenii pierzând în ultima etapă din Superligă la Botoșani, 0-1, cu un gol încasat în prelungiri. Este rivalitate mare între „câini” și „juveți”, despărțiți la ora confruntării de un eșalon.

Timpurile în care Gigi Nețoiu transfera un camion de jucători la Dinamo, sporind ura dintre cluburi, sunt de mult apuse. Acum, după mulți ani, Craiova este peste Dinamo, după ce multă vreme a alergat să-i egaleze gloria de moment.

Acum, Dinamo este condusă de pe bancă de Ovidiu Burcă, 42 de ani, format ca jucător la Școala de Fotbal Gică Popescu, dar legitimat ca jucător la FC Universitatea Craivoa (2001-2002), pentru ca în perioada 2002-2005 să joace pentru gruparea „câinilor roșii”.

În intervalul 18-21 octombrie 2022 se desfășoară prima din cele trei etape ale fazei grupelor în Cupa României, competiția reinventată în acest an.

24 de echipe au fost împărțite prin tragere la sorți în 4 grupe de câte 6 formații (câte două echipe din fiecare urnă valorică, trei la număr)

Toate echipele joacă, în grupe, un meci cu o echipă din urnele valorice 1, 2 și 3, disputate pe terenurile formațiilor mai slab clasate sezonul trecut.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în sferturile de finală. Câștigătoarele grupelor vor disputa meciurile din sferturile de finală pe teren propriu.

Superbet propune cota 1.7 pentru PsFX (egal la pauză sau la final).

Dinamo vs FC U Craiova 1948
PsF X


Cotă 1.7


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol