Barcelona - Inter, meci contând pentru etapa a 4-a a Grupei C din UEFA Champions League, este programat, miercuri, 12 octombrie, de la ora 22:00, pe „Camp Nou”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Barcelona şi Inter se întâlnesc în derby-ul acestei săptămâni în Liga Campionilor, după ce, în tur, pe „San Siro”, milanezii s-au impus cu 1-0 la capătul unui meci în care catalanii au acuzat mai multe erori de arbitraj, inclusiv neacordarea unui penalty.

Barcelona este abia pe locul 3 în grupă, cu doar trei puncte, astfel că orice alt rezultat în afara unui succes în faţa lui Inter (şase puncte) ar diminua drastic şansele la calificarea în optimile de finală ale competiţiei (Bayern Munchen are deja nouă puncte şi joacă în deplasare cu Viktoria Plzen).

Barcelona vine după o victorie chinuită în La Liga, 1-0 acasă cu Celta Vigo, şi primeşte vizita lui Inter chiar înainte de „El Clasico”, programat, duminică, 16 octombrie, pe „Santiago Bernabeu”, arena lui Real Madrid (cele două mari rivale conduc clasamentul la egalitate de puncte, 22, după opt etape).

Barcelona se confruntă şi cu probleme de lot, mai ales în defensivă: Jules Kounde, Ronald Araujo şi Andreas Christensen sunt accidentaţi, astfel că Xavi, antrenorul catalanilor, va miza pe „veteranul” Pique, alături de „punctul fix” Eric Garcia.

Inter încă îşi caută cadenţa, atât în UEFA Champions League, în care după înfrângerea de pe „San Siro” cu Bayern Munchen a câştigat cu Viktoria Plzen (2-0 în deplasare) şi Barcelona (1-0 acasă), cât şi în Serie A, acolo unde s-a impus pe terenul lui Sassuolo în cel mai recent meci (2-1, „dublă” Edi Dzeko) şi unde ocupă doar locul 7, cu 15 puncte acumulate în nouă etape.

„Nu este ușor să joci pe Camp Nou, dar suntem puternici şi trebuie să credem în noi. Trebuie să rezistăm atât fizic, cât şi ca joc”, a declarat Edin Dzeko, omul în care îşi pun speranţele toţi fanii lui Inter.

Inter îşi asigură calificarea în cazul unei victorii, iar la egal va avea nevoie doar de o victorie cu Viktoria Plzen, pe teren propriu, pentru a merge în optimile de finală ale competiţiei.

Antrenorul Simone Inzaghi îi are pe lista absenţilor pe Marcelo Brozovic, Romelu Lukaku şi Joaquin Correa.

Superbet oferă cota 1,45 pentru o victorie a gazdelor în meciul Barcelona - Inter.

Barcelona vs Inter
1.45


Cotă


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol