PSG - Benfica, meci contând pentru etapa a 4-a a Grupei H din UEFA Champions League, este programat, marţi, 11 octombrie, la ora 22:00, pe „Parc des Princes”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3, Prima Sport 3 şi Orange Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Rich Graessle/Icon Sportswire / AP / Profimedia

PSG şi Benfica, două echipe neînvinse în acest sezon, în toate competiţiile, se întâlnesc la Paris într-un meci în care o victorie ar decide în mare măsură calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Cele două echipe au câte şapte puncte (a fost 1-1 la Lisabona, săptămâna trecută), iar Juventus, trei puncte, joacă în deplasare cu Maccabi Haifa, echipă fără niciun punct.

PSG se prezintă la meciul cu Benfica după două egaluri consecutive, cel din tur şi cel din cea mai recentă etapă din Ligue 1, 0-0 în deplasare cu Reims.

Trupa lui Christophe Galtier este în continuare lider în campionat, cu 26 de puncte după 10 etape.

Lionel Messi le-a dat emoţii parizienilor după ce a ieşit de pe teren în minutul 81 al partidei din Portugalia, argentinianul fiind absent apoi de la meciul cu Reims, dar septuplul „Balon de Aur” se antrenează normal şi ar putea fi titular în returul cu Benfica.

După finala din 2020 (0-1 cu Bayern Munchen), Paris Saint Germain a mai jucat o semifinală în sezonul următor (eliminată de Manchester City), iar în stagiuna trecută s-a oprit doar în optimile de finală (eliminată de Real Madrid).

Benfica a surprins în Liga Campionilor mai ales prin victoria de pe terenul lui Juventus, scor 2-1, şi este la mâna ei pentru a merge mai departe.

În Primeira Liga, „vulturii” antrenaţi de Roger Schmidt sunt de neoprit: au 25 de puncte după nouă etape şi vin după o victorie de control cu Rio Ave, 4-2 pe „Estadio Da Luz”.

Goncalo Ramos (21 de ani), noul star al lusitanilor, a marcat o „triplă” în ultimul meci de campionat şi a ajuns deja la 10 goluri înscrise în acest sezon în toate competiţiile, iar Manchester United pregăteşte deja o ofertă de mai multe zeci de milioane de euro pentru perioada de transferuri din iarnă.

Benfica Lisabona, echipă cu două trofee ale Ligii Campionilor în vitrină (a mai pierdut alte cinci finale), n-a mai trecut de sferturile de finală ale competiţiei în ultimii 10 ani, iar în stagiunea trecută a fost eliminată în optimile de finală de Ajax Amsterdam.

Superbet oferă cota 1,53 pentru măcar un gol marcat de oaspeţi în meciul PSG - Benfica.

PSG vs Benfica



Cotă 1.53


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol