​CFR Cluj - Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 10-a din campionatul României, se joacă, duminică, 11 septembrie, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR Cluj a avut un start slab de sezon, în care a pierdut Supercupa României, a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, are doar 12 puncte după şapte meciuri în SuperLiga şi revine în campionatul intern după ce a suferit în meciul cu practic inexistenta Ballkani din Kosovo, 1-1 în Conference League.

CFR Cluj mai are două restanţe, care adunate la meciurile europene vor încărca şi mai mult programul echipei antrenate de Dan Petrescu, astfel că ardelenii nu mai au voie să facă paşi greşiţi.

„Când să-i antrenez? La două zile înainte de meci... Foarte puțin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar şapte-opt schimbări la meciul cu Craiova, meci important”, a comentat „Bursucul” situaţia campioanei României.

Universitatea Craiova nu este nici ea acolo unde vor suporterii; gruparea din Bănie are 14 puncte din opt meciuri, dar a ieşit din Europa, iar jocul echipei pregătite de Mirel Rădoi este departe de a duce cu gândul la lupta pentru titlu.

Oltenii au însă avantajul fizic al zilelor de pauză, dar şi pe cel moral al victoriei din etapa precedentă, 4-3 cu Farul Constanţa, după ce la pauză era 1-3.

„O să întâlnim o adversară foarte bună, campioană în ultimii cinci ani, o echipă bine organizată defensiv, care nu are nevoie de prea multe prezentări.

Are cel mai bun antrenor din România, cel mai bun lot, ne va aştepta o partidă dificilă, dar trebuie să ne ridicăm şi noi la nivelul adversarului”, a declarat Mirel Rădoi despre meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova.

În cele cinci meciuri disputate între cele două echipe în sezonul trecut, două în cel regulat, două în play-off şi una în Cupa României, CFR Cluj s-a impus de două ori, Universitatea craiova a câştigat tot două partide, iar o întâlnire s-a terminat la egalitate.

În cea mai recentă partidă a fost CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în urma căreia ardelenii au câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioni ai României.

Superbet oferă cota 1,53 pentru cel puţin două goluri marcate în meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova.

CFR vs U Craiova



Cotă 1.53


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol