PSG - AS Monaco, meci contând pentru etapa a 4-a din campionatul Franţei, se joacă, duminică, 28 august, pe „Parc des Princes”, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 3 şi Prima Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

PSG se prezintă la derby-ul cu AS Monaco după ce, săptămâna trecută, au distrus-o într-un alt meci de top pe Lille OSC, campiona de acum doi ani, scor 7-1.

De altfel, Paris Saint Germain a început extraordinar sezonul sub comanda lui Christophe Galtier, iar vedetele Neymar, Messi și Mbappe arată că pot forma o tripletă pe cât de spectaculoasă, pe atât de eficientă: trei victorii în trei etape şi golaveraj 17-3.

La finalul meciului PSG - Lille, legendarul Thierry Henry (45 de ani) a dorit să scoată în evidență o schimbare majoră în jocul celor trei superstaruri: „Ce mă surprinde este ce fac Messi, Neymar şi Mbappe atunci când nu au posesia mingii. Acum, chiar și la 5-1, 6-1 sau 7-1, mereu au venit spre poarta lor pentru a se apăra! Dacă vor continua așa, vă anunț: Franța și Europa vor trebui să aibă grijă!”.

AS Monaco, echipă antrenată de fostul mare international belgian Philippe Clement (adus în această vară de la Club Brugge), are un debut de campionat ratat (doar patru puncte după trei etape) și vine la marele meci cu PSG după o înfrângere categorică contra lui Lens (scor 1-4), chiar pe teren propriu.

Mai mult, monegascii au fost eliminați de PSV Eindhoven în turul III preliminar al UEFA Champions League şi vor juca doar în grupele Europa League.

Clubul din Principat este deţinut de oligarhul rus Dmitry Rybolovlev (care mai deţine şi gruparea belgiană Cercle Brugge), a cărui avere este estimată la aproape 7 miliarde USD. În această vară, AS Monaco a bifat două achiziții foarte importante, Takumi Minamino de la Liverpool şi Breel Embolo de la Borussia Monchengladbach.

Cele două echipe s-au întâlnit de 90 de ori până în prezent în Ligue 1: PSG s-a impus de 22 de ori, AS Monaci a câştigat 43 de meciuri, iar alte 25 de partied s-au încheiat la egalitate.

În sezonul trecut, PSG s-a impus acasă cu 2-0, iar AS Monaco a câştigat cu 3-0 în Principat.

Superbet oferă cota 1,55 pentru ca PSG să marcheze cel puţin trei goluri în meciul cu AS Monaco.

PSG vs AS Monaco



Cotă 1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol