Juventus Torino și AS Roma se întâlnesc, sâmbătă, 27 august, de la ora 19:30, într-un meci contând pentru etapa a 3-a din campionatul Italiei, transmis în direct de Digi Sport 2, Prima Sport 1 şi Orange Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Serie A programează un nou derby în debutul de sezon; de data aceasta Juventus o întâlnește pe Roma într-una dintre cele mai așteptate confruntări ale acestui weekend în fotbalul european.

Juventus are patru puncte după primele două meciuri: un sec 3-0 acasă cu Sassuolo şi o remiză fără goluri în deplasare cu Sampdoria.

Trupa lui Massimiliano Allegri i-a pierdut în această vară pe Matthijs de Ligt (Bayern Munchen), Paulo Dybala (AS Roma) și Merih Demiral (Atalanta); au venit, în schimb, Paul Pogba şi Angel Di Maria (liberi de contract, de la Manchester United, respectiv, de la PSG), Filip Kostic (de la Eintracht Frankfurt), plus fundaşul central Gleison Bremer (de la Torino).

Paulo Dybala a semnat un contract pe trei sezoane cu AS Roma și va încasa un salariu anual de 6 milioane de euro.

Argentinianul a jucat în ultimele şapte sezoane pentru Juventus Torino, dar a refuzat prelungirea contractului, deşi urma să încaseze un salariu de 7 milioane de euro pe sezon.

Paulo Dybala a jucat 293 meciuri şi a marcat 115 goluri pentru „Bătrâna Doamnă”, în toate competiţiile, în perioada 2015-2022.

AS Roma are un start perfect, cu şase puncte din două meciuri, dar s-a impus cu emoţii atât cu Salernitana (1-0 în deplasare), cât şi cu Cremonese (1-0 acasă), două echipe care îşi propun doar evitarea retrogradării.

Jose Mourinho i-a adus în această vară pe „Olimpico” pe Nemanja Matic (mijlocaş, Manchester United), Paulo Dybala (atacant, Juventus), Mile Svilar (portar, Benfica), Georginio Wijnaldum (mijlocaş, Paris Saint Germain) şi Zeki Celik (fundaş, Lille).

De remarcat că Juventus Torino și AS Roma sunt singurele echipe care n-au primit niciun gol în acest sezon de Serie A. În ultimele cinci meciuri directe, Juventus s-a impus de trei ori, Roma a câştigat o dată, iar o întâlnire s-a terminat la egalitate.

Superbet oferă cota 1,80 pentru cel mult două goluri marcate în meciul dintre Juventus Torino şi AS Roma.

Juventus vs AS Roma



Cotă 1.80


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol