Sepsi - Rapid, meci contând pentru etapa a 7-a din SuperLiga, se joacă, sâmbătă, 27 august, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 1, Prima TV, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sepsi, una dintre cele mai solide echipe din SuperLigă, este neînvinsă după şase etape, în care a câştigat două meciuri şi a remizat în celelalte patru (10 puncte).

Pe teren propriu, trupa antrenată de Cristiano Bergodi a câştigat două partide din trei, fiind învinsă la Sf. Gheorghe doar de Djurgarden, în preliminariile UEFA Conference League.

"Cred că în sezonul acesta avem mulți antrenori buni, cred că se vede că e un sezon mai greu decât în anii precedenți, cu echipe care pot să surprindă și să scoată puncte contra unei echipe ca CFR, care e campioană de cinci ani încoace.

Nu știu ce să spun de Cristiano Bergodi, am jucat împotriva lui o dată, atunci am avut eu câștig de cauză.

E un antrenor foarte bun, o demonstrează și la Sepsi. E o echipă care joacă bine, e puternică și cu o organizare defensivă bună", a declarat Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid.

Rapid (12 puncte după şase etape) merge la Sf. Gheorghe după un parcurs inconstant: giuleştenii au învins pe FCSB (acasă) și Universitatea Craiova (deplasare), dar au pierdut cu nou promovata Petrolul Ploieşti (deplasare).

Deşi meciul se va desfăşura, cel mai probabil, cu casa închisă, giuleştenii vor avea foarte puţini suporteri în tribune.

„Sepsi Arena”, inaugurată în 2021, are o capacitate de 8.170 de locuri, iar regulamentul impune echipei gazde să ofere un procent de 5 la sută din capacitate oaspeţilor, adică 410 bilete.

„Nu puteam să le dăm mai multe bilete pentru că este un interes foarte mare la noi pentru acest meci. Însemna să luăm din biletele pentru suporterii noştri ca să le dăm celor de la Rapid.

Noi la meciul din deplasare cu ei vom merge, probabil, cu vreo 50 de suporteri, deci nu poate fi vorba despre o reciprocitate", a explicat Laszlo Dioszegi, acţionar şi preşedinte al lui Sepsi.

Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în stagiunea trecută: în sezonul regulat s-au înregistrat două remize, 2-2 la Sf. Gheorghe şi 1-1 la Mioveni; în play-out, Rapid s-a impus în Giuleşti, în faţa lui Sepsi, cu 1-0.

Superbet oferă cota 2,10 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul Sepsi - Rapid.

Sepsi vs Rapid



Cotă 2.10


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol