​Benfica Lisabona - Dinamo Kiev, meci contând pentru manşa a doua din play-off-ul UEFA Champions League, se joacă, marţi, 23 august, pe Estadio da Luz, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Benfica Lisabona pleacă mare favorită în returul cu Dinamo Kiev din play-off-ul Ligii Campionilor, după victoria cu 2-0 de la Lodz (Polonia), scor stabilit încă de la pauză după golurile marcate de Gilberto Moraes (9) şi Goncalo Ramos (37).

„Vulturii” şi-au amânat meciul de campionat cu Pacos Ferreira din etapa a 3-a şi rămân cu două victorii în două meciuri, 4-0 cu Arouca (a) şi 1-0 cu Casa Pia (d).

Roger Schmidt, antrenorul lusitanilor, instalat în această vară, are un început de sezon excelent, bifând alte trei victorii şi în Europa, 4-1 (a) şi 3-1 (d) cu Midtjylland, în turul trei preliminar din Liga Campionilor, şi 2-0 (d) cu Dinamo Kiev, în prima manşă din play-off.

Dinamo Kiev pare să fi rămas fără noroc după ce le-a eliminat în preliminarii pe Fenerbahce (0-0 acasă şi 2-1 în deplasare) şi Sturm Graz (1-0 acasă şi 2-1 în deplasare), de fiecare dată după prelungiri.

În plus, ucrainenii par a fi dezvoltat „complexul Benfica”: cele două echipe s-au întâlnit şi anul trecut, în faza grupelor, 2-0 pentru gazde la Lisabona şi 0-0 la Kiev.

Mircea Lucescu, ajuns la 77 de ani, trebuie să se mulţumească în acest sezon european doar cu grupele UEFA Europa League, acolo unde Dinamo Kiev va juca dacă va fi eliminată de Benfica Lisabona: "Benfica are o echipă multinațională, cu patru sau cinci brazilieni, doi argentinieni, un spaniol, un grec, un portughez de top, în timp ce noi am avut jucători care au venit de la academie, de 18-19 ani. Roman Yaremchuk a fost rezervă la Benfica. Dacă ar fi la Dinamo Kiev, ar fi cel mai bun jucător. Asta e diferența!”.

Superbet oferă cota 1,50 pentru ca Benfica Lisabona să marcheze minimum două goluri în meciul cu Dinamo Kiev.

Benfica vs Dinamo Kiev Cotă



1.50


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol