Betano, platforma ta de betting online cu Cel mai bun Cash Out, Cele mai bune Cote Live și Cea mai Tare Aplicație, vine și mai aproape de tine prin noua campanie care îl are în centru pe fotbalistul Ciprian Marica!

Noua campanie Betano îl are în centru pe fotbalistul Ciprian MaricaFoto: Betano

Așa cum te-am obișnuit de 6 ani, beneficiile pe care Betano ți le oferă, îți transformă betting-ul online într-o experiență completă, cu opțiuni de pariere adaptate fiecărei preferințe, indiferent de ce sau cu cine ții.

Fie că ești un fan al loviturilor de departajare din Cupă, Liga I sau Campionatele Europene, al așilor în direct de la Wimbledon sau Australian Open ori preferi adrenalina curselor de raliu din Campionatul Național de Raliuri, pe Betano vei regăsi opțiuni de pariere adaptate preferințelor tale, pentru ca tu să trăești bucuria jocului la superlativ!

Iar când vorbim despre bucuria de a fi fan, Betano a ales să suțină alături de tine și să sponsorizeze unele dintre cele mai iubite cluburi de forbal ale momentului: FCSB & Universitatea Craiova în România, Sporting, Benfica, Porto, Olympiacos, Panathinaikos, Paok, Apollon Limasol în Europa și Ateletico Mineiro, Fluminense, Club Universidad de Chile, CD la Serenena în America Latină. Și nu o să ne oprim aici.

Știm cât de importante sunt lucrurile la care ții și, din acest motiv, am creat produse concepute să-ți ofere siguranță, cum ar fi Asigurare VAR, Avans 2 Goluri sau Decisiv în Primul Set, produse care amplifică posibilitatea de câștig, precum BetBuilder+, Câștig Șansă sau Bonus Suplimentar, plus Bonusuri și Oferte Zilnice, modelate atât pentru jucâtorii care au deja cont pe Betano, dar și pentru cei care aleg să vină în echipa Betano.

Suntem un brand exclusiv online, ceea ce ne onorează cu responsabilitatea de a-ți satisface toate așteptările când vine vorba de aplicația Betano, prin tehnologia de ultimă generație pe care ți-o punem la dispoziție, pentru ca tu să trăiești emoția fiecărei alegeri, indiferent care ar fi aceea, neîntrerupt, rapid, simplu și intuitiv, 24 din 24, 7 zile din 7!

Și pentru că Betano Ține cu Tine, ai Bonus de Bun Venit Fără Depunere de 50 lei pe Liga 1 sau Bonus de 33 Lei Fără Depunere pe cele mai tari campionate de fotbal din Europa, Premier League, La Liga sau Bundesliga, toate disponibile în Cea Mai Tare Aplicație de Pariuri Online.