Sturm Graz - Dinamo Kiev, meci contând pentru manşa a doua din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se joacă, marţi, 9 august, de la ora 21:30, în direct la Pro Arena.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, s-a impus în manșa tur a turului trei preliminar din Liga Campionilor împotriva celor de la Sturm Graz, scor 1-0 într-un meci jucat la Lodz, în Polonia, graţie golului marcat de Oleksandr Karavaev, în minutul 28.

De altfel, Oleksandr Karavaev, 30 de ani, rezerva care marcase două goluri în precedentele 102 meciuri jucate pentru Dinamo Kiev, a punctat tot de două ori în ultimele două partide din Liga Campionilor, aducând două victorii la rând (2-1 în prelungiri cu Fenerbahce la Istanbul şi 1-0 cu Sturm Graz, la Lodz)!

Victoria din prima manşă a însemnat al treilea rezultat pozitiv pentru trupa lui „Il Luce”, din tot atâtea partide, care până la preliminariile Ligii Campionilor nu mai jucase un meci oficial din decembrie 2021!

Dinamo Kiev nu a început campionatul intern, care ar urma să se reia chiar în Ucraina, pe 23 august, în condiții speciale și cu un protocol de securitate foarte bine pus la punct (partidele urmează să se joace fără spectatori, iar în caz de alarmă vor fi întrerupte).

În schimb, Sturm Graz a jucat trei etape, în care a obţinut o victorie (2-1 acasă cu RB Salzburg) şi două egaluri (de fiecare dată 1-1, în deplasare, la Wolfsberg şi Ried).

Învingătoarea „dublei” dintre Sturm Graz şi Dinamo Kiev va juca în play-off-ul competiţiei cu Benfica Lisabona sau Midtjylland (4-1 pentru echipa portugheză în prima manşă de pe teren propriu), iar învinsa va accede direct în grupele Conference League.

Superbet oferă cota 1,65 pentru un meci egal sau o victorie a lui Dinamo Kiev pe terenul lui Sturm Graz.

Sturm Graz vs Dinamo Kiev
Cotă
Meci egal sau victorie a lui Dinamo Kiev
1,65

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol