FC Botoșani - FC Farul Constanţa, meci contând pentru etapa a 4-a din SuperLiga, este programat, luni, 8 august, de la ora 18:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Pontul zileiFoto: Profimedia

FC Botoșani are un start excelent de sezon sub comanda noului antrenor Mihai Teja, deşi a pierdut mai mulţi titulari faţă de stagiunea trecută (Denis Haruţ, Enriko Papa, Jaja Silva, Joyskim Dawa, Bogdan Racoviţan, Malcom Edjouma şi Hervin Ongenda).

Moldovenii sunt neînvinși după primele trei etape, în care au învins pe Chindia Târgovişte (3-2, a) şi pe FC Voluntari (1-0, d) şi au remizat cu Hermannstadt (1-1, d). Astfel, FC Botoşani a ajuns pe locul 2, cu 7 puncte, la egalitate cu adversara din etapa a 4-a, FC Farul Constanţa, lider în SuperLigă datorită golaverajului (+3 faţă de +2).

FC Farul Constanţa pare decisă să nu mai aibă emoţii cu accederea în play-off, ba chiar are ca obiectiv un loc de cupă europeană. Gică Hagi a adus în această vară 13 jucători, printre care nume "grele" ca Romario Benzar, Gabriel Torje, Vlad Morar, Dragoş Nedelcu (transferat definitiv de la FCSB), Mihai Popescu, Tudor Băluţă şi Denis Alibec, unii dintre aceştia neapucând încă să debuteze în noul sezon.

În contrapartidă, "Regele" i-a vândut pe Radu Boboc (23 de ani) şi Eduard Radaslavescu (18 ani) la FCSB. "Marinarii" au început cu două victorii, 2-1 (a) cu FC U Craiova 1948 şi 2-0 (d) cu CS Mioveni, apoi au remizat (a) cu Chindia Târgovişte, 0-0.

În ultimele 10 meciuri directe (inclusiv perioada "Viitorul"), FC Farul Constanţa s-a impus de cinci ori, FC Botoşani a câştigat de patru ori, iar o patidă s-a încheiat la egalitate.

În sezonul trecut, ambele întâlniri din sezonul regulat au fost câștigate de FC Farul Constanţa, ba, mai mult, FC Botoşani nu a reuşit nici măcar să înscrie!

Superbet oferă cota 1,42 pentru ca FC Farul Constanţa să marcheze măcar un gol pe terenul lui FC Botoşani.

FC Botoșani vs FC Farul Constanţa
Cotă
Farul marchează cel puţin un gol
1,42

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol