În etapa a 3-a din Grupa 2 a Ligii A, Spania va juca duminică, 12 iunie, de la ora 21:45, un meci pe care îl va ține minte în UEFA Nations League. Pe teren, jucătorii din selecționala La Roja vor îmbărca, împotriva Cehiei, un tricou special.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Băieții lui Luis Enrique, așa cum a făcut deja Germania, vor purta tricoul marca Adidas care aparține echipei feminine a Spaniei, condusă de Jorge Vilda.

Fetele vor purta echipamentul în cadrul următorului Campionat European din Anglia.

Este o modalitate de a sprijini necondiționat fotbaliste capabile să ajungă la turneul final cu o serie uluitoare de victorii în calificări. Competiția continentală va începe pe 8 iulie, în orașul britanic Milton Keynes, primul duel al Spaniei fiind cu Finlanda.

În Liga Națiunilor, Spania a remizat cu Cehia, în tur, scor 2-2. De la iberici a impresionat Gavi, starul Barcelonei.

Antrenorul elvețian Murat Yakin, care va conduce Elveția la Cupa Mondială, nu a fost reținut în laude, când a vorbit despre Gavi.

„Nu avem 15 sau 20 de jucători de același nivel, precum au Portugalia și Spania, care pot să schimbe toată echipa. Gavi? Este uimitor că la această vârstă este capabil să se descurce în joc, să asimileze atât de multe lucruri, la doar 17 ani. Este impresionant, are doar 17 ani!”, a comentat Yakin.

Meciul dintre Spania și Cehia, din Liga Națiunilor, a adunat o medie de 3.374.000 de telespectatori și o cotă de piață de 27,5%, fiind cel mai urmărit eveniment al zilei la televizor, în Spania.

Cehia este genul de formația serioasă, care primește cu greutate goluri. Va înfrunta însă o echipă furioasă, cu nevoie acută de puncte. Iar în meciurile directe s-au înscris puține goluri.

În 2016, Spania și Cehia s-au înfruntat la Euro. A decis golul lui Pique. Apoi, în 2011, Spania s-a impus cu 2-0 și cu 2-1, pentru ca în 1997 câștig de cauză să aibă tot ibericii, 1-0. Plus o remiză albă, în 1996.

Superbet oferă cota 1.5 pentru 1-3 goluri în meci.

Spania vs Cehia
Cotă


1-3 goluri total în meci
1.5


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol