Meci cu casa închisă în Bănie, între Universitatea Craiova și FCSB, duminică, 8 mai, de la ora 19:30. Interesul extraordinar a făcut ca partida din etapa a 8-a din play-off să primească statut de „sold out”.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Victoria gazdelor, care au deja 5 succese la rând în play-off, ar scoate gruparea bucureșteană din lupta pentru titlu și ar ajuta, indirect, liderul CFR-ul, care poate aborda mai relaxată ultimele două runde. Totodată, și o remiză ar favoriza tot Clujul, care, în acest moment, are cinci puncte peste FCSB și 9 peste Craiova.

„Locul 3 este asigurat, acum ne uităm mai sus. Am pierdut de mult titlul, nu acum. Dar avem lupta pentru locul 2. Așa că ne dorim să fie spectacol”, a spus patronul Mihai Rotaru.

Craiova n-a renunțat la titlu decât la nivel declarativ. În sinea ei, are un gând cert legat de campionat, așa că are musai nevoie de victorie cu FCSB.

Adevăratul obiectiv al oltenilor rămâne Cupa României, unde calculele semifinalelor arată un posibil duel cu FC Voluntari.

FCSB a strâns 4 victorii consecutive în play-off. Meciul de pe „Ion Oblemenco” n-ar trebui să fie unul închis. „Suntem două echipe ofensive”, punctează Adi Petrea, fost „secund” al lui Reghecampf, dar ajuns pe cai mari la FCSB.

Elevii lui Petrea au 6 victorii și un eșec în meciurile disputate în play-off și visează în continuare la cucerirea titlului de campioni după 7 ani. În ultimele runde, FCSB va juca cu FC Voluntari (deplasare) și cu CFR Cluj (acasă).

FCSB a strâns 4 victorii la rând, dar cifrele nu-l mulțumesc pe Gigi Becali. În ciuda rezultatelor foarte bune ale „roș-albaștrilor”, Gigi Becali a anunțat că vrea mai mult de la jucătorii săi, care „sunt cam la 90%” din ce vrea patronul.

„Nu, nu e echipa pe care mi-o doresc eu. Este cam la 90% din ce vreau eu. Îmi trebuie un atacant de valoare. Vârf adevărat! E posibil ca Florinel Coman să fie vârf adevărat”, a spus Gigi Becali.

Superbet are cota 1.55 pentru semnul 1X șansă dublă (victorie Craiova sau remiză).

U Craiova vs FCSB
1X

Cotă 1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol