În etapa a 3-a din play-off, CFR Cluj evoluează contra formației care a prins pe ultima sută de metri un loc la masa bogaților din România. Meciul se joacă luni, 4 aprilie, de la ora 21:00, în Gruia.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

CFR Cluj aleargă singură, iar specialiștii cred că nu poate rata titlul. „Nu sunt fan CFR, dar cred că va câștiga campionatul și în sezonul viitor”, este de părere Ciprian Marica, fost dinamovist și fost stelist.

Cu 42 de puncte, CFR încă o ține la distanță pe FCSB, care contină să câștige norocos, pe final, cum s-a întâmplat și la Pitești, 3-2 cu FC Argeș. Sunt 5 puncte diferență între primele două clasate, iar ardelenii au un meci mai puțin disputat.

Ardelenii au profitat de pauza determinată de meciurile naționalei. Au bătut-o pe Baia Mare cu 4-0, un gol Păun și tripla lui Dugandzic, noua armă secretă a lui Dan Petrescu, în condițiile în care despărțirea de Omrani pare iminentă.

„A fost un antrenament bun pentru noi. Campionatul este oprit acum și a fost bine că ne-am păstrat ritmul de joc, iar acum vom continua pregătirea pentru următorul meci.

Îmi dă încredere hat-trick-ul marcat. Sunt fericit. Pentru un atacant, în final, este mereu despre goluri. Orice victorie este importantă și pentru echipă, și pentru mine.

Mai sunt șapte meciuri și așa cum a zis și antrenorul, pentru noi fiecare este o finală. Va fi greu cu siguranță, dar vom da totul pentru a rămâne în top”, a comentat Marko Dugandzic.

FC Argeș a înregistrat două înfrângeri în play-off, un nivel cam ridicat pentru potențialul echipei. Iar jucătorii arată nervozitate. La 0-3 cu Craiova a fost eliminat Latovlevici, contra FCSB-ului, Șerban a plecat mai devreme la vestiare.

CFR o are clientă pe FC Argeș, pe care a răpus-o de 3 ori în 2021: de două ori cu 1-0 și o dată cu 5-0. De asemenea, în 2020, campioana a învins cu 2-0, scor care a existat și în 2019.

Superbet propune cota 2.2 pentru I 1 (CFR conduce la pauză), la secțiunea Prima Repriză.

CFR Cluj vs FC Argeș
I 1


Cotă 2.2


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol