În etapa a 29-a din Anglia, luni, 14 martie, de la ora 22:00, Manchester City reia cursa spre titlu. Merge la Londra, pentru meciul cu Crystal Palace, echipă antrenată de francezul Patrick Vieira.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Crystal Palace n-are emoții în campionat. Nu vizează locuri europene, iar despre risc de retrogradare nu poate fi vorba. Stă pe un loc călduț, 11. Are două victorii la rând, 2-0 cu Wolves și 2-1 cu Stoke, în Cupa Angliei.

Legendă a clubului Arsenal, Patrick Vieira, ajuns manager la Palace în iulie 2021, și-a încheiat cariera de jucător la Manchester City, pentru care a jucat de 28 de ori, în stagiunea 2010-2011.

Iar după ce și-a agățat ghetele-n cui, fostul campion mondial și-a început cariera de antrenor la Manchester City U19, unde a activat o perioadă îndelungată (septembrie 2013-decembrie 2015), înainte s-o preia, în ianuarie 2016, pe New York City.

La mijlocul săptămânii trecute, „cetățenii” au făcut un joc de așteptare, în „returul” cu Sporting Lisabona, la adăpostul acelui 5-0 din prima manșă.

S-a terminat 0-0, iar City și-a conservat energiile pentru campionat, în condițiile în care a pășit liniștită în sferturile de finală ale Ligii.

Fugărită puternic în Premier League de Liverpool, care aleargă nebunește de câteva runde, Manchester City s-a împiedicat recent de Tottenham, iar eșecul ar putea s-o coste scump.

Dintre cele 18 goluri încasate în tot campionatul, City a luat 3 doar de la londonezii lui Antonio Conte, în jocul de pe 19 februarie.

Liga Campionilor este marele of al lui City, mai ales după ce Pep Guardiola a scăpat de PSG, care a învins-o la Paris, în faza grupelor.

Totuși, ar fi rușinos pentru antrenorul iberic să rateze campionatul, după ce a condus autoritar, la un moment dat.

Superbet oferă cota 6 pentru 0-2 Scor Corect.

Crystal Palace vs Manchester City
Cotă


Scor corect 0-2
6


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol