Echipa de pe locul secund în Germania merge pe terenul formației de pe locul 16 (din 18 echipe), duminică, 27 februarie, de la ora 18:30, în etapa a 24-a.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Sunt 9 puncte între liderul Bayern Munchen și Borussia Dortmund, dar lupta nu este încheiată. Fiecare dintre cele două formații fruntașe a avut câte un eșec în ultimele 3 partide de campionat.

Borussia Dortmund o ține doar în meciuri tari. Joi seară a evolut în 16-imile de finală ale Ligii Europa. N-a putut întoarce acel 2-4 din tur, remizând, scor 2-2, în Scoția, cu Rangers.

În ultima rundă din Bundesliga, s-a impus cu 6-0 în fața Borussiei Monchengladbach, dar pentru antrenorul Marco Rose a fost prea puțin: „Nu poate fi anulată dezamăgirea suferită în cupă”.

Oaspeții sunt dependenți de atacantul lor central, Erling Haaland, care n-a fost folosit în ultimele 3 partide. Fundașul german Mats Hummels a criticat tactica echipei după „turul” cu Rangers, indicând faptul că formația lui nu are constanță.

„Am dat dovadă de un fotbal fără sens și ilogic, care îi face pe adversari puternici împotriva noastră. Fotbalul nostru este prea complicat. Dacă continuăm să jucăm așa, uneori vom câștiga și alteori vom pierde, dar nu vom atinge niciodată acea putere reală pentru a avea succes”.

Dacă s-ar termina acum sezonul, Augsburg ar susține baraj de menținere în Bundesliga. Le devansează pe Stuttgart și pe Furth, iar Hertha Berlin are doar un punct mai mult decât ea.

Augsburg a ieșit onorabil de pe „Signal Iduna Park”, la partida din tur. Atunci, „galben-negrii” s-au impus numai cu 2-1.

În 2020, Borussia a învins cu 5-3, iar un scor mare este ușor de anticipat și acum, mai ales dacă Haaland va fi titular.

Superbet are cota 1.57 pentru 2-4 goluri la secțiunea Total Goluri.

Augsburg vs Borussia Dortmund
Cotă


2-4 goluri total în meci
1.57


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol