În Liga Campionilor la fotbal, Atletico Madrid și Manchester United dispută miercuri, 23 februarie, de la ora 22:00, meciul tur din optimile de finală, fază eliminatorie a competiției.

Foto:

Spaniolii au avut parte, în grupe, de un rival din Premier League. Este vorba despre Liverpool, care i-a învins de două ori pe iberici, adunând maximum de puncte la finalul celor 6 runde.

Acum, Joao Felix (22 de ani), socotit urmașul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), are ocazia să-i arate superstarului de la United de ce este în stare.

La Madrid nu prea este liniște tocmai din vina lui Felix. La mijlocul săptămânii trecute, campioana Spaniei a pierdut cu ultima clasată, Levante (sâmbătă și-a revenit, dispunând cu 3-0 de Osasuna, în deplasare), și s-a pus în discuție înlocuirea lui Diego Pablo Simeone, aflat la formația din capitala Spaniei de 10 ani.

S-a considerat că argentinianul a „ruginit”, pierzându-și motivația. „Echipa nu mai știe să se apare”, a fost declarația-surpriză a lui „Cholo”, după 2-4 cu Barcelona, pe „Camp Nou”.

O afirmație contradictorie, cunoscându-se faptul că formațiile lui Simeone au excelat tot timpul prin rigoare defensivă.

Marea problemă a antrenorului argentinian este integrarea lui Joao Felix, căruia nu-i găsește locul în prima echipă. Portughezul adus de la Benfica în schimbul unei sume record (126 de milioane de euro) a intrat în contre chiar cu mentorul său.

Lustianul declarase, într-un interviu pentru „The Guardian”: „Știm care sunt problemele noastre, dar nu pot vorbi despre asta”.

Jucătorul trupei Colchoneros a fost iute taxat de „Cholo”, la conferința de presă din ajunul meciului cu Getafe: „Atunci să explice el care este problema”.

Atletico s-a calificat cu noroc în faza eliminatorie a întrecerii, după ce a învins în ultima etapă la Porto, terminând grupa după Liverpool, dar înaintea portughezilor și a italienilor de la AC Milan.

Are în lot un atacant, Luis Suarez, care știe cu ce se mănâncă Manchester United de pe vremea când juca la Liverpool.

De la mijloc în sus, Manchester United are o distribuție stelară, în frunte cu Cristiano Ronaldo.

Strălucește, deși a plecat francezul Anthony Martial (împrumutat la Sevilla). Au rămas Marcus Rashford, Jadon Sancho și Edinson Cavani, dar echipa tot nu merge cum și-ar dori suporterii.

Superbet are cota 1.7 pentru 0-2 goluri la Total Goluri Meci.

Atletico Madrid vs Manchester United Cotă


0-2 goluri în meci
1.7


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol