Naționala Braziliei, deja calificată la Cupa Mondială de fotbal încă de la mijlocul lunii noiembrie 2021, după victoria cu 1-0 contra Columbiei, continuă doar pentru palmares partidele din preliminariile sud-americane.

Minge de fotbalFoto: Sven Beyrich/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Joi, 27 ianuarie, de la ora 23.00, Brazilia merge fără obiectiv la Quito, pentru duelul cu o gazdă incomodă și avidă de puncte, Ecuador. Este runda cu numărul 15 (dintr-un total de 18).

Condusă magistral de starul Neymar, selecționata lui Tite, cvintuplă campioană a lumii, a fost prima echipă calificată la Cupa Mondială provenind din America de Sud.

Clasamentul s-a rupt de la locul 3 în jos, înainte de etapa a 15-a. Brazilia, Argentina și Ecuador s-au distanțat, lăsând Columbia, Peru, Chile, Uruguay și Bolivia să se lupte pentru ultimul loc care trimite direct la turneul final din Qatar (locul 4).

Asta în timp ce Paraguay și Venezuela vor arbitra duelurile din ultimele 4 etape.

În calificările din America de Sud, grupa conține 10 formații. Primele 4 merg mai departe direct, iar locul 5 susține baraj.

Cu 23 de goluri marcate în 14 jocuri, Ecuador are un atac mai bun decât al Argentinei (20 de goluri în 13 jocuri). Golgheterul Michael Estrada a marcat de 5 ori. Nici defensiva nu este rea: numai 13 goluri primite de către Ecuador.

În cel mai recent duel, contând pentru Copa America, Ecuador a remizat, scor 1-1, pe terenul Braziliei.

În calificările pentru Cupa Mondială, Brazilia a câștigat cu 2-0, goluri Richarlison și Neymar (ultimul din penalty), ambele goluri fiind înscrise după pauză.

Echilibru, măcar în prima repriză, a existat și în meciul din 2017, contând pentru calificările pentru Rusia 2018. Brazilia s-a impus cu 2-0, tot cu reușite semnate în partea a doua de doi mijlocași: Paulinho și Coutinho.

Superbet are în ofertă cota 2 pentru pariul remiză în Prima Repriză (I X).

Ecuador vs Brazilia
I X


Cotă 2.00


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol