În Liga 1 la fotbal, meciul de interes al primei etape de după pauza de iarnă se joacă între FCSB și CFR Cluj. Este runda a 22-a. De la ora 20:00, vicecampioana înfruntă campioana în tentativa de a reduce ecartul care le separă în frunte. Ardelenii sunt la 10 puncte în fața bucureștenilor.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

FCSB a scăpat de grija salariului lui Constantin Budescu, ajuns la FC Voluntari, dar a rămas pe cap cu Claudiu Keșeru, care nu poate bifa altă formație până la vară, așa că a ales să rămână la vicecampioana României, deși nu mai este dorit de patron.

Și antrenorul Dan Petrescu a rămas la echipă, dar la Cluj, refuzând naționala României, și și-a propus să construiască o trupă nouă, cu care să atace grupele Ligii.

Asta înseamnă să facă și curățenie, iar printre cei disponibilizați se află atacantul Denis Alibec. De asemenea, Alex Chipciu, plătit cu 30.000 de euro pe lună, este împins către CS Universitatea Craiova.

Sunt și veniri în Gruia. CFR Cluj l-a împrumutat pe Cristian Neguț (26 de ani) de la Chindia Târgoviște până la finalul sezonului. Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, susține că și Gigi Becali îl ochise pe atacantul dâmbovițenilor.

„Neguț cred că îi poate ajuta, dar e ciudat că tot mai aduc jucători în față. Dacă întrebai pe cineva câţi ani are Neguţ, era tentat să zică că are spre 30, dar e tânăr, e născut în 1995”, a declarat MM, care a continuat: „Am o problemă, e un jucător pe care îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”.

La ce face referire Mihai Stoica? În trecut, Gigi Becali a declarat că și-a dorit mai mulți jucători, însă nu i-a adus la FCSB din cauza faptului că Stoica s-a opus. Doi dintre ei, Andrei Burcă și Ciprian Deac, transferați apoi de CFR Cluj.

Mijlocașul ofensiv Cristian Neguț este al patrulea transfer anunțat de CFR Cluj în această iarnă, după Sergiu Buș, Marko Dugandzic și Roger.

Superbet oferă cota 2.25 pentru Primul Gol - PGO (Primul Gol Oaspeții).

FCSB vs CFR Cluj
PGO


Cotă
2.25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol