Etapa a 20-a se învârte în jurul unui meci care odinioară se disputa în sferturile de finală din cupele europene. Acum, ține capul de afiș în Liga 1. Se joacă miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30, pe „Arena Națională”.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Meciul dintre FCSB și Rapid va fi primul găzduit de „roș-albaștri” după scandalul dintre galerie și patronul Gigi Becali la care accesul spectatorilor va fi permis. Afaceristul a fost contestat și la ultimul joc din campionat, de la Mediaș.

La jumătatea lunii noiembrie, după ce Edi Iordănescu a fost îndepărtat din funcția de antrenor principal, ultrașii FCSB au vandalizat atât baza de la Berceni a clubului, cât și palatul lui Gigi Becali din centrul Capitalei.

FCSB va disputa penultimul meci din an cu spectatori în tribune.

Vicecampioana României nu a putut fi susținută de fani la ultimul meci, 2-1 cu UTA, întrucât acesta a început după ora 21:00.

Prețul biletelor de intrare la acest joc variază între 20 de lei (peluză) și 100 de lei (VIP 1).

FCSB a fost testată serios, în Ardeal, de Gaz Metan. Trupa lui Toni Petrea a reușit să nu iasă ieșit șifonată doar grație golului din minutul 59 al lui Darius Olaru, fost jucător al Mediașului.

FCSB are 12 meciuri aproape perfecte la rând: 11 victorii și o remiză, în vreme ce Gaz Metan a suferit a 4-a sa înfrângere acasă în acest sezon.

Medieşenii veneau după 4 meciuri fără eşec pe teren propriu, o victorie şi trei egaluri.

Cu o zi înainte, vineri, Rapid a executat-o scurt, dar cuprinzător, pe FC Argeș, marcând de două ori până la pauză (minutele 9 și 12) și conservând atentă avantajul după pauză.

În tur, pe 15 august, autogolul lui Vinicius a adus o victorie mare pentru Rapid. Meciul a fost tensionat, fiecare echipă terminând partida în 10 oameni, după o dublă eliminare în minutul 84.

Ca și în tur, ar putea fi un joc stârns, cu goluri puține, mai ales că ambele formații se închid bine. Superbet propune cota 1.62 pentru 0-2 total goluri în meci.

FCSB vs Rapid
Cotă


0-2 goluri în meci
1.62


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol