Bianconerii nu au câștigat niciodată pe "Stamford Bridge". O pot face marți, 23 noiembrie, de la ora 22:00. Se joacă derby-ul Grupei H, între formațiile care vor termina pe primele două poziții: Chelsea și Juventus.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Liderul Chelsea pare echipa mai în formă, dar Juventus a fost repusă pe picioare de Max Allegri, după o perioadă de turbulențe.

Juve nu a fost învinsă de o echipă englezească, în deplasare, de 11 ani.

Formația italiană are maximum de puncte în grupă, iar londonezii 9 puncte. Campioana Europei a pierdut singurele puncte la Torino, 0-1, gol Federico Chiesa.

S-a jucat pe 29 septembrie. A fost o revanșă față de o înfrângere suferită acum 12 ani de italieni. În 2009, Juventus ceda la Londra, 0-1 cu Chelsea, golul lui Didier Drogba fiind decisiv.

Probleme de lot pentru ambele formații, mai mari la oaspeți.

Croatul Kovacic și belgianul Lukaku nu pot evolua la Chelsea, iar de la Juve lipsesc Bernardeschi, Chiellini, Danilo, De Sciglio, Dybala și Ramsey.

În primul joc disputat după pauza pentru echipele naționale, Chelsea și Juventus și-au transmis reciproc semnale de forță, de la distanță.

Două victorii puternice în deplasare: la câteva ore după spectaculosul 3-0 al "albaștrilor" la Leicester (goluri Rudiger, Kante și Pulisic), bianconerii s-au impus cu 2-0 pe "Olimpico" din Roma, în fața celor de la Lazio.

Ultimele trei partide jucate în Anglia de Juventus le-au adus rezultate bune: victorii cu Manchester City (2-1 în septembrie 2015), Tottenham (2-1 în deplasare) și Manchester United (1-0, în faza grupelor).

Ultima înfrângere datează din 2010, 1-4 cu Fulham, în martie 2010, în Europa League.

Superbet oferă cota 1.7 pentru semnul 1 (victorie Chelsea).

Chelsea vs Juventus 1

Cota 1.7


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol