Etapa a 5-a din grupele Ligii Campionilor la fotbal ar trebui să lămurească situațiile încâlcite din clasament. În Grupa F, Manchester United și Villarreal sunt umăr la umăr în fruntea clasamentului, cu câte 7 puncte, despărțite de golaveraj, mai bun al spaniolilor (9-5, față de 8-7).

Pontul zileiFoto: Profimedia

Dar, meciul direct a adus o victorie în tur, cu 2-1, pentru britanici. Cele două se luptă pentru puncte marți, 23 noiembrie, de la ora 19:45. Meciul are loc în Spania, pe "Estadio de la Ceramica".

La Manchester United, apele s-au învolburat după etapa de campionat de la finalul săptămânii trecute.

Bătaia zdravănă încasată de la Watford, echipa italianului Claudio Ranieri - cel care a adus istoricul titlu pentru Leicester, a umplut paharul pe "Old Trafford".

Acest 1-4 a venit după un 0-2 în derby-ul cu Manchester City, dar, mai în spate, și după un 2-2 norocos, smuls în prelungiri, cu Atalanta, în Liga Campionilor.

Trupa din Bergamo este pe locul 3 în grupă, cu 5 puncte, în timp ce Young Boys Berna are cele 3 puncte tocmai luate din duelul cu United.

Rezultatul de sâmbătă i-a fost fatal lui Ole Gunnar Solskjaer. Din decembrie 2018 pe "Old Trafford", nordicul a condus-o pe United în 168 de meciuri, înregistrând 92 de victorii, 35 de remize și 41 de înfrângeri.

O medie de 1,85 puncte / meci este bilanţul lui Ole la Manchester United, tehnicianul norvegian fiind așteptat să fie înscăunat pe banca naționalei țării sale, care a terminat pe locul 3 în calificările de Mondiale, după Olanda și Turcia, și a ratat barajul.

În 3 ani pe banca echipei la care a jucat între 1996 şi 2007, Solskjaer nu a câştigat niciun trofeu.

Interimatul va fi asigurat de Darren Fletcher, dar la echipă este așteptat francezul Zinedine Zidane, care s-a înțeles bine cu Ronaldo și cu Varane, actuali "diavoli", în mandatul la Real Madrid.

"Zizou" este liber de contract. Alegerea vine după ce varianta Antonio Conte a picat, italianul nefiind dorit de toată lumea implicată la United, motiv pentru care între timp a acceptat propunerea celor de la Tottenham.

La United lipsesc Greenwood, Pogba și Varane pentru jocul cu Villarreal.

La gruparea "Submarinului galben" este mai multă liniște, deși echipa este clasată în a doua jumătate a ierarhiei din Spania.

Ultimul rezultat, 1-1 cu Celta Vigo, sâmbătă, nu i-a picat bine antrenorului Unai Emery, care cunoaște Anglia din perioada Arsenal Londra.

La Superbet, 0-3 goluri, adică un meci ca în tur, mai ales că formațiile se cunosc bine (au disputat finala Ligii Europa în sezonul trecut), are cota 1.42.

Villarreal vs Manchester United
Cota
0-3 goluri marcate în meci
1.42

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol