​Chindia Târgoviște vs FCSB - Gruparea din Capitală trăiește o stare de grație cu antrenorul Edward Iordănescu la timonă și cu managerul Mihai Stoica readus pe bancă. Iar momentul de aur poate fi prelungit vineri seară, de la ora 21:00, în etapa a 11-a din Liga 1.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Vicecampioana este despărțită de 9 puncte de liderul CFR Cluj, dar locul 4 îi dă încredere că nu poate rata play-off-ul.

FCSB n-a mai pierdut de la derby-ul din Gruia, acceptat ca o consecință normală. Au urmat 4 victorii la rând, printre care succesul cu 6-0 în fața rivalei Dinamo.

Adus de la Ludogoreț Razgrad, atacantul Claudiu Keșeru traversează o formă excelentă, iar Constantin Budescu abia așteaptă să prindă un loc de titular. Lângă ei crește frumos Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica.

Dacă FCSB aleargă după primele poziții, Chindia Târgoviște se plimbă în ape limpezi, pe locul 10, cu 13 puncte. Are o serie de 4 jocuri fără eșec.

Echipă harnică, trupa lui Emil Săndoi a remizat alb la Pitești, cu FC Argeș, după ce bătuse pe Csikszereda Miercurea Ciuc în Cupa României și pe Farul Constanța și CS Mioveni, în Liga 1. Victoria contra dobrogenilor a fost o mare surpriză.

Fostul selecționer al naționalei de tineret are 3 atacanți mari și lați în lot, dar doi dintre aceștia îl mulțumesc pe deplin: Daniel Florea și Daniel Popa. Al treilea, Răzvan Matiș, nu poate face minuni, la cei numai 20 de ani ai săi.

La mijlocul terenului, Marco Dulca a prins aripi de la relația pe care o are cu jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu.

Bucureștenii atacă des careul advers, provocând lovituri de la 11 metri, poziții din care Claudiu Keșeru nu prea ratează. Pariul că FCSB va marca din penalty are cota 4,75 la Stanleybet.