UTA este una dintre formațiile solide ale campionatului de fotbal din România, capabilă să nu piardă contra campioanei, duminică seară, de la ora 21:00. Acasă, arădenii provoacă fiori reci, beneficiind de un public fierbinte și atașat.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Antrenorul Laszlo Balint a creat o echipă articulată, un mix fericit între români și străini. Iar atmosfera în echipă este bună, cât timp banii vin la timp, iar rezultatele sunt pe măsură.

Și, totuși, joi, lucrurile n-au stat cum trebuie. ACSO Filiași a scos-o din Cupă pe UTA, provocând una dintre marile surprize ale întrecerii.

Scuza că a fost folosită o formulă experimentală nu stă în picioare. Rămâne de văzut dacă a fost un banal accident de traseu sau arădenii au luat-o la vale.

Dincolo, sperios din fire, prăpăstios la fiecare meci, Dan Petrescu chiar are motive să se teamă, înaintea partidei din Vestul țării.

Este știut că echipele lui Dan Petrescu nu se deschid. Înscriu puțin și încasează și mai puțin.

Dar, pentru ”Bursuc” a venit, joi seară, a treia înfrângere (după cele cu Botoșani și Jablonec) în 4 jocuri. Are doar o victorie, cu CS Universitatea Craiova, în campionat.

La cât de zgârcită este CFR cu Dan Petrescu pe bancă, trebuie să luăm în calcul un număr scăzut de goluri.

Combinația conform căreia meciul se va termina la egalitate, iar numărul de goluri va fi în marja 0-2, ceea ce ar înseamna ca meciul să se termine 0-0 sau 1-1, are cota 3,6 la Superbet.