Barcelona a intrat în vrie după criza financiară care i-a marcat vara. Mai speră doar la meciurile cu cei mici, cum este cel de luni seară, de la ora 22:00, contra Granadei, în jocul care încheie etapa cu numărul 5.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Puși la colț de nemți în Liga Campionilor (n.r. de Bayern Munchen), când n-au tras vreun șut pe poartă, catalanii nu mai sperie pe nimeni.

Toți își vor propune să scoată măcar un punct contra fostei campioane. De ce ar face excepție Ganada, aflată în suferință, cu cele două puncte ale sale?

Știindu-se vânat, Ronald Koeman încearcă să calmeze spiritele și să nu mai creeze așteptări, mergând pe linia lui „atât putem acum”.

Olandezul s-a plâns că n-a avut atacanți la dispoziție și a dat vina pe numărul mare de tineri aruncați în luptă.

„Au fost doar trei atacanți disponibili. Asta este, mai avem câteva săptămâni așa, iar mai târziu vor reveni și jucătorii accidentați, Aguero, Dembele și Ansu Fati. Tactic au existat momente în care am avut controlul. Bayern a jucat mult în treimea adversă și a trebuit să umplem spațiile de acolo.

Nu mă pot plânge de atitudine, dar există o diferență de calitate. Bayern este o echipă care evoluează de mult timp în această formulă. Și banca lor s-a îmbunătățit. Avem mulți jucători tineri care în doi sau trei ani vor fi mai buni.

Este foarte greu să acceptăm acest rezultat, dar trebuie să așteptăm ca lucrurile să se îmbunătățească”, a declarat Ronald Koeman. Și căpitanul Pique rămâne optimist, de nevoie.

Barcelona sângerează, iar mulți vor profita de criza celor care erau odinioară „extratereștrii”. Superbet premiază un gol al oaspeților cu cota 1,85.