Campioana în exercițiu a pornit ca din pușcă în noul sezon din Serie A, 4-0 cu Genoa și poziția de lider, iar în etapa a doua merge la Verona, vineri, ora 21:45, pentru disputa cu Hellas, o formație de mijlocul clasamentului.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Jocul cu Genoa a scos la iveală foamea de goluri a nou-veniților Calhanoglu și Dzeko, dar, poate, și un nou început pentru Vidal.

Cu un nou antrenor, Simone Inzaghi, venit de la o grupare ofensivă - Lazio, schimbarea de pe banca tehnică pare să fi folosit echipei din Milano, în condițiile în care așteptările erau pentru un picaj al campioanei, rămasă fără două elemente importante, Hakimi și Lukaku, dar și fără creatorul echipei de titlu, tehnicianul Antonio Conte.

Multe necunoscute la Inter, unde liniștea nu a revenit, la capătul unei veri încinse. Echipa ar putea avea prestații în salturi, dacă liniștea și siguranța financiară nu va fi restabilită, având în vedere că primele de titlu au fost achitate abia după protestele și la insistențele jucătorilor.

Verona are al doilea meci la rând pe teren propriu, după debutul dezastruos cu Sassuolo, 2-3, și riscă să nu adune nimic, după primele 180 de minute. Eusebio Di Francesco, demis în februarie de la Cagliari, este noul antrenor al echipei, după plecarea lui Ivan Juric la FC Torino.

Fostul antrenor al echipelor Lecce (2011-12), Sassuolo (2012-17) şi Roma (2017-19), în vârstă de 51 de ani, Di Francesco a semnat pe două sezoane, până în 2023, și are misiunea să păstreze echipa galben-albastră în prima divizie.

Di Francesco a avut parte de o reevaluare, ca antrenor de primă divizie. A fost demis de la Cagliari când echipa se afla pe locul 18 în Serie A, în timp ce Hellas Verona a încheiat stagiunea pe locul 10.

Stanleybet oferă cota 4,2 pentru un rezultat de egalitate între cele două formații.