​​Etapa a 4-a din Liga 1 la fotbal se deschide cu două protagoniste ale rundei de dinainte: Botoșani și UTA, programate să se dueleze în Moldova, vineri, de la ora 18:30.

Foto:

La Botoșani, antrenorul Marius Croitoru tot inventează fotbaliști pe care îi oferă spre vânzare, către FCSB fie la export.

Runda trecută, gruparea moldavă a reușit să învingă duminică, în Bănie, revenind de la 0-1, profitând de degringolanda ”Craiovei lui Rotaru” după eliminarea uluitoare din Conference League.

”Croitorașul cel viteaz” pregătește cu predilecție jocul de atac al echipei sale, indiciu evident că nu și-a uitat originile de mijlocaș ofensiv care l-au propulsat de la FCM Bacău la Steaua.

Construită pe filiera desenată de impresarul Bogdan Apostu și de antrenorul Laszlo Balint, fără bătăi de cap cu jocuri în Europa, UTA arată a echipă cosmopolită, cu multe naționalități strânse pentru a duce gruparea din Vestul țării în play-off.

Având în spate un public pătimaș, arădenii au ratat printre degete un succes cu FCSB, venită la Arad după un drum istovitor de la Erevan.

Stanleybet oferă cota 3,4 pentru pariul că FC Botoșani va câștiga fără să primească gol de la UTA.