”Craiova lui Rotaru” își arată mușchii europeni joi seară, de la ora 21.30. Formația este ofilită în privința încrederii, dar și vlăguită din punct de vedere fizic, deși sezonul abia a început.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Problemele nu se mai termină în Bănie, după un start optimist, care a venit cu câștigarea Supercupei și cu victorie la debutul în Liga 1.

Eșecul surprinzător din Albania, scor 0-1, petrecut într-o partidă în care oltenii au avut marile ocazii de gol, a spart liniștea la echipă.

A fost demis antrenorul grec, vinovat că nu dădea strălucire echipei, iar interimatul lui Dragoș Bon n-a adus decât un 1-4 umilitor pe Arena Națională, cu FCSB.

Craiova are probleme în defensivă, la mijloc și în atac. Adică, în toate zonele terenului. În apărare, Marius Constantin și Valerică Găman se întrec în gafe pe zona centrală, iar în bandă Nicușor Bancu a fost penibil cu FCSB, având pe conștiință un gol încasat.

La mijloc nu are cine să lege jocul, după plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul.

În ofensivă, Elvir Kolic a uitat bucuria golului, iar Gustavo este mai degrabă pasator decât marcator. Cu FCSB, Andrei Ivan a făcut ruptură musculară și nu va fi recuperat până la ora jocului.

Tabloul sumbru a primit o veste bună: vine să preia frâiele un antrenor cu firmă, Laurențiu Reghecampf, tehnician care a mai fost la Craiova, în 2011, pe când exista doar echipa lui Adrian Mititelu.

La Fortuna, scorul calificării, 2-0, are cota 5,8.