Cotidianul german Bild a publicat cel mai tare bilet la pariuri care s-a pus la actuala ediție a turneului final de Campionat European de fotbal.

Euro 2020Foto: Jane Barlow / PA Images / Profimedia

Pe același bilet, un parior a avut inspirația să mizeze pe scor exact la cele două partide istorice de luni, din optimile de finală ale Euro.

Și a prins cote uriașe, 150 la fiecare meci, la cele două partide fabuloase: Spania - Croația 3-3 și Franța - Elveția 3-3.

Cu doar 5 euro investiți, respectivul jucător a construit o cotă totală de 22.500 și are parte de un câștig de 106.875 de euro.

Derularea celor două jocuri a fost uluitoare. În minutul 77, Spania conducea cu 3-1. Croații au revenit puternic, iar în 5 minute au marcat prin Mislav Orsic (85) și Mario Pasalic (90+2), trimițând jocul în prelungiri.

Acolo, ibericii au marcat de două ori, dar pariorul prinsele cota de 150, pronosticul având legătură cu rezultatul doar din primele 90 de minute.

La partida de pe Arena Națională, francezul Paul Pogba marca în minutul 75 un gol superb, șut la vinclu din afara careului, iar meciul părea decis. Haris Seferovic (81) și Mario Gavranovic (90) n-au fost de acord și au dus meciul în prelungiri.

Pe deasupra, Elveția a avut penalty ratat prin Ricardo Rodriguez, în minutul 55, apoi i-a fost anulat un gol după intervenția VAR, tot în repriza a doua.