Felipe Massa e pregatit sa infrunte pe oricine in noul sezon de Formula 1. Noile schimbari impuse in competitie nu il sperie pe Felipe Massa, insa reducerea salariilor nu e pe placul brazilianului. "Cu noile schimbari nu vor fi probleme, dar cu siguranta nu voi fi prea fericit daca imi vor reduce salariul", a declarat Massa.

Noua masina e o provocare pentru Massa, iar pilotul e nerabdator sa o duca la limita in competitiile oficiale. "E chestiune de obisnuinta. Nu vor fi probleme. Masina e foarte diferita fata de cea cu care eram obisnuiti. Sunt multe lucruri diferite: aerodinamica, pneurile slick si KERS (n.r.: sistemul de recuperare a energiei cinetice). Masinile aluneca mult mai mult acum. Nu avem prea multi kilometri cu masina asta, asa ca nu ne simtim pregatiti 100%. Nu am dus inca masina la limita", a spus Massa in timpul conferintei de presa de la Madonna di Campiglio.

In ceea ce priveste rivalii din noul sezon, Massa se asteapta la surprize. "Hamilton rivalul numarul unu? Poate da, poate nu. Eu trebuie sa fiu pregatit sa ma confrunt cu oricine. Ma astept ca Raikkonen sa mearga bine si sa trebuiasca sa ma confrunt cu un McLaren, un BMW si cu un Renault. Cu noul regulament pot avea loc multe surprize", a mentionat brazilianul.

Reducerile salariale in F1 nu-i sunt deloc pe plac lui Massa. "Cu siguranta nu voi fi prea fericit daca imi vor reduce salariul. Trebuie sa muncim din greu pentru ca stim ca in Formula 1 sunt implicati multi ingineri si alti oameni. In primul rand trebuie sa ne uitam de unde se pot reduce cheltuielile, nu sa dam oamenii afara. Aceasta trebuie sa fie prioritatea noastra", a adaugat Massa, in cadrul conferintei de presa.