Michael Schumacher, fostul pilot al echipei Ferrari, crede ca Lewis Hamilton ar putea fi cel care ii va depasi recordul de sapte titluri mondiale. Intr-un interviu acordat BBC, germanul a vorbit despre performantele tanarului britanic, dar si despre situatia co-echipierului lui Massa, Kimi Raikkonen.

Dupa ce a batut recordul argentinianului Juan Manuel Fangio (de 5 ori campion mondial), Schumacher e pregatit pentru momentul in care i se va depasi propriul record, de 7 titluri mondiale: "Nimeni nu credea, nici macar eu, ca voi reusi sa bat recordul lui Juan Manuel Fangio. Dar am facut-o. Si sigur se va intampla din nou. Recordurile sunt facute pentru a fi depasite si Hamilton il poate dobori pe al meu".

Germanul ii lauda performantele lui Hamilton: "A facut multe intr-un timp foarte scurt: doar concurand cu Alonso si fiind uneori mai rapid, spune multe despre el".

Schumacher a vorbit si despre problemele ce l-au facut pe Kimi Raikkonen sa piarda prima treapta a clasamentului dupa prima jumatate a sezonului: "Ferrari trebuie sa-l protejeze in mai multe feluri. La jumatatea sezonului au fost facute modificari la masina si el nu a reusit sa se adapteze. Acum este o perioada de tranzitie si pot aparea anumite probleme".

Lewis Hamilton are sapte puncte avans fata de rivalul de la Ferrari, Felipe Massa. Pentru a deveni campion mondial, britanicul trebuie sa termine cursa de la Interlagos, Brazilia, cel putin pe locul 5. In caz contrar va pierde, ca si anul trecut, titlul mondial in ultima cursa a sezonului.