Unul dintre cei mai mari piloți MotoGP din toate timpurile, Valentino Rossi, susține că abia anul trecut a înțeles cu adevărat ce înseamnă singurătatea. Acesta a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 și acum vrea să facă o mare schimbare în viața sa.

Valentino RossiFoto: motogp.com

Valentino Rossi (42 de ani) a afirmat într-un interviu pentru La Repubblica că după infectarea cu Covid-19 i-a fost foarte greu. „Eu, pentru care de când m-am născut a fost mereu o petrecere, pentru că oricine îmi iese în cale îmi zâmbeşte, m-am simţit un altul. Cred că am înţeles ce este singurătatea. Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva”, a declarat multiplul campion MotoGP.

Cât despre vaccin, Rossi a declarat că deja a făcut prima doză, la începutul lunii în Qatar, ca parte a protocolului competiției cu guvernul local pentru că acolo s-au desfășurat primele teste.

Italianul a anunțat că a doua doză o va primi în aprilie la Doha, după a doua cursă a sezonului. Pilotul spune că nu-l interesează reacțiile adverse, pentru el fiind foarte important să fie imunizat.

„Mi-aş dori un copil. Mă gândesc la asta de ceva timp, cred că am găsit fata potrivită. Unul sau doi copii, este posibil”, a anunțat Rossi.

Rossi a fost infectat cu coronavirus în perioada octombrie-noiembrie 2020. Pilotul italian are o relaţie cu modelul Francesca Sofia Novello.

Sezonul de MotoGP va începe în Qatar, pe circutul Losail. Primele două curse vor avea pe 28 martie şi 4 aprilie, potrivit News.ro.

Rossi este pe primul loc în clasamentul celor mai multe victorii din istorie în clasa 500cc a MotoGP, cu 86 de victorii, și al doilea în clasamentul celor mai multe victorii în total din istorie cu 112, după Giacomo Agostini cu 122.

Italianul are în palmares șapte titluri de campion MotoGP (2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009) fiind unul din cei mai titrați din istoria competiției.