Brazilianul Felipe Massa, pilotul celor de la Ferrari, vorbeste inainte de startul noului sezon din Marele Circ de atmosfera si de prieteniile existente in paddock-ul campionilor mondiali en-titre, declarand ca fostul pilot Michael Schumacher este o persoana deosebita, informeaza datasport.

Astfel, Massa povesteste cum in interiorul Scuderiei toti sunt prieteni, dar apropiat cu adevarat a fost numai de Michael Schumacher si de compatriotul Rubens Barrichello.

"Am relatii bune cu toata lumea de la Ferrari, dar pentru mine adevarata prietenie inseamna mult mai mult. In ultima perioada m-am inteles foarte bine cu Michael Scumacher si cu Rubens (Barrichello). Cu siguranta amicitia mea cu Michael a depasit cu mult relatiile profesionale, acolo unde am multe de invatat de la el. Este un om deosebit, nu numai un fost mare campion. Cu Kimi e altceva, ne intelegem si muncim bine impreuna, dar vorbim numai despre monopost. Pana la urma conteaza victoria de echipa", a precizat cel de-al doilea pilot al Scuderiei de la Maranello.

Felipe isi doreste sa cucereasca titlul mondial in acest sezon, iar din punct de vedere profesional ii are ca model pe Fittipaldi, Nelson Piquet si Ayrton Senna.