Kyle Walker, căpitanul echipei Manchester City, a vorbit despre problemele sale conjugale într-un interviu acordat publicaţiei The Sun, la o săptămână după ce a fost părăsit de soția sa Annie Kilner.

Kyle WalkerFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kyle Walker, după ce a fost părăsit de soție: „Singurul vinovat sunt eu însumi”

Motivul este infidelitatea, după ce Lauryn Goodman a dezvăluit săptămâna trecută că internaţionalul englez (81 de selecții) este tatăl fiicei sale, născută în urmă cu cinci luni.

Acesta este al doilea copil al cuplului, după Kairo (născut în 2020), conceput în timpul unei scurte separări între Walker şi soţia sa, scrie News.ro.

Însărcinată cu cel de-al patrulea copil al cuplului, Kilner a aflat chiar de la Goodman că Walker (33 de ani) „duce o viață dublă”. Acesta nu i-a spus soției despre sarcina iubitei lui, iar săptămâna trecută a părăsit domiciliul conjugal.

„Ceea ce am făcut a fost oribil şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru asta. Am făcut alegeri şi am luat decizii prosteşti. Nu mă pot gândi sau imagina prin ce trece Annie. Am încercat să o întreb, dar este extrem de dureros. Bărbatul care ar trebui să o iubească, să aibă grijă de ea şi să fie acolo pentru ea, a făcut asta.

Când am cunoscut-o pe Annie la 17 ani, nu mi-am imaginat niciodată că viaţa mea privată va fi aşa. Nu m-am gândit niciodată că voi fi tatăl a şase copii. Singurul vinovat sunt eu însumi.

Am roluri şi responsabilităţi de care sunt conştient şi am făcut nişte alegeri stupide. Dar trebuie să-mi recunosc greşelile - o datorez tuturor. Acţiunile mele au provocat multă suferinţă multor oameni. Îmi pare rău, pentru că acest lucru nu ar trebui să se întâmple.

Cum am putut răni pe cineva pe care îl iubesc atât de mult? Este un lucru pe care trebuie să îl aflu singur. Trebuie să aflu de ce am făcut asta şi de ce s-au întâmplat aceste situaţii. Sunt om şi am făcut greşeli pe teren şi în afara lui” - Kyle Walker, într-un interviu pentru The Sun.