Jose Mourinho a clarificat, printr-o declaratie publica de site-ul lui Real Madrid, zvonurile privind o eventuala plecare a sa de pe Bernabeu: "NU plec!" Marti, Canal+ anuntase, intr-un buletin de stiri, ca Mourinho este gata sa paraseasca Realul, din cauza evenimentelor petrecute dupa Supercupa. Mourinho a negat stirea: "Multi au fost impresionati de calitatea jocului din presezon si ar fi surprinsi sa ma vada plecand intr-un asemenea moment... NU!"

Mourinho, "special" si cand isi cere scuzeFoto: Reuters

In aceeasi "scrisoare", Mourinho se refera la incidentele de la Supercupa: "Le cer scuze fanilor lui Real, si numai lor! Unii oameni s-au adaptat mai bine la ipocrizia din fotbal, isi ascund fetele si vorbesc in soapta prin tunel. Nu am invatat sa fiu un ipocrit si nici nu vreau!"

La finalul partidei retur cu Barcelona, Mourinho si-a pierdut cumpatul, legandu-se de asistentul lui Guardiola, Vilanova, intr-o scena fara precedent pentru un asemenea nivel al fotbalului. Nervozitatea echipei madrilene a fost intepretata, de majoritatea presei internationale, ca efect al strategiilor de motivare folosite de Jose Mourinho.