Directia Generala a Finantelor Publice Timis a pus sechestru pe 11 jucatori ai echipei Poli Timisoara, in contul datoriei de 25 de milioane de lei (6 milioane de euro) pe care echipa o are catre stat, informeaza Mediafax. Este vorba de datorii si contributii pentru salariile fotbalistilor banateni.

Marian Iancu, patron Poli TimisoaraFoto: AGERPRES

Fiscul a pus sechestru pe fotbalistii Marian Cisovsky, Laszlo Sepsi, Dorin Goga, Ionut Matei, Paul Curtean, Paul Cosovanu, Florin Calusaru, Ioan Mera, Bogdan Morosan, Sevastian Petrus si Florin Sandu.

"Noi n-avem nici o problema financiara. Suntem cu salariile aproape la zi, fara datorii la buget, dar nu putem functiona. Avem toate conturile blocate, toate tranzactiile blocate si nu putem lucra. Cand mergem la Fisc oamenii ridica din umeri. In aceste conditii ne va fi aproape imposibil sa incepem campionatul. BkP este hotarata sa ceara insolventa clubului. Viitorul lui Poli este in pericol" - Marian Iancu, patron Poli Timisoara, la sport.ro.

Tot pentru datorii catre stat, Poli nu a primit licenta pentru sezonul 2011-2012 al Ligii 1 la fotbal, echipa de pe "Dan Palinisanu" fiind retrogradata in esalonul secund al tarii.