Florin Costea este, incepand de miercuri, noul jucator al Stelei, atacantul semnand o intelegere valabila pentru urmatorii patru ani cu formatia bucuresteana, informeaza prosport. In varsta de 26 de ani, Florin s-a facut remarcat la Universitatea Craiova, fosta sa echipa.

Florin Costea in tricoul Stelei Foto: steauafc.com

Dupa mai multe saptamani de incertitudine, Florin Costea a ajuns la Steaua, echipa care l-a dorit cu insistenta. La echipa ros-albastra, Florin il va gasi pe fratele sau Mihai, jucator care a semnat in urma cu cateva luni cu formatia patronata de Gigi Becali.

"Sunt bucuros ca am semnat cu Steaua, sper sa fac o treaba cat mai buna si sa marchez cat mai multe goluri" - Florin Costea.

Perechi de frati care au evoluat de-a lungul timpului la Steaua: Francisc si Vasile Zavoda (intre 1951-1960), Adrian si Sabin Ilie (1995-1996) si Arman si Artavazd Karamyan (2010).

Interesant este faptul ca Steaua nu a platit o suma de transfer, fotbalistul venind din postura de liber de contract (a fost declarat liber de catre FRF dupa dezafilierea Universitatii Craiova).

In aceasta vara, trei jucatori au sosit de la Craiova la Steaua: Mihai Costea, Andrei Prepelita si Florin Costea.