Comitetul Executiv al FRF a stabilit, marti, ca partida amicala cu Argentina sa fie reprogramata pentru o data care va fi anuntata ulterior. In aceste conditii, forul condus de Mircea Sandu nu va mai cere despagubiri de doua milioane de euro catre federatia sud-americana de fotbal pentru anularea partidei amicale din data de 10 august, informeaza Mediafax.

Lionel Messi va ajunge, pana la urma, la BucurestiFoto: Reuters

Disputa va avea loc in 2012 sau in cel mai rau caz in 2013, in functie de programul celor doua nationale si de zilele disponibile pentru partidele amicale. Meciul cu "pumele" se va juca pe National Arena.

"Presedintele FRF a prezentat o scrisoare a presedintelui Federatiei Argentieniene in care se preciza disponibilitatea acestora de a reprograma meciul in 2012 sau 2013, dar asta depinde si de calendarul de atunci si de datele disponibile pentru meciurile amicale. Tot pentru asta trebuie si acordul FIFA, dar a fost doar o prezentare, situatia trebuie analizata" - Vasile Avram, presedinte CCA - membru in Comitetul Executiv, pentru Mediafax.

Conform gsp, FRF nu va mai plati diferenta de 480.000 de dolari (nr. prevazuta in vechea intelegere), Argentina urmand sa ajunga la Bucuresti in contul sumei de 720.000 de dolari care a fost deja virata catre federatia sud-americana.

"National Arena" va fi inaugurat in data de 6 septembrie, la partida Romania - Franta, contand pentru preliminariile EURO 2012.