FC Vaslui si-a diminuat serios sansele de calificare in play-off-ul Champions League dupa ce a pierdut, scor 2-0, partida tur cu Twente, desfasurata la Arnhem. "Cred ca am facut o partida buna in prima repriza, dar am avut nesansa. A fost o lovitura de pedeapsa inventata. Avem o sansa de calificare pe care trebuie sa ne-o jucam, dar ne trebuie si putina sansa", a precizat Viorel Hizo, tehnicianul moldovenilor.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Cred ca am facut o partida buna in prima repriza. Am avut nesansa. La noi din bara mingea a iesit afara, la ei s-a dus la un jucator si au dat golul doi. Au primit un cadou imens dintr-o lovitura de pedeapsa inventata. Am avut doua ocazii mari de tot, capul lui Adailton si sutul lui Temwanjera. Sunt dezamagit de evolutia unor jucatori, dar ce mai conteaza? Avem o sansa de calificare pe care trebuie sa ne-o jucam. In retur ne trebuie putina sansa" - Viorel Hizo (Digisport).

Porumboiu va da afara cativa jucatori

"Am avut cativa jucatori care vor trebui sa plateasca bani buni sa joace la echipa. E un fotbalist care joaca mai prost decat un batran de 61 de ani. Trei jucatori sunt penibili, dar au salarii foarte mari si nu pleaca decat impuscati. Cativa jucatori se ascund de minge. Si Wesley e o umbra a ce juca sezonul trecut.

Daca le intarzii salariile doua saptamani astora care nu au nicio treaba cu fotbalul fac imediat memorii. Farkas a fost la rugby si s-a gresit la fotbal. Raul Costin a facut un fault inutil, trebuie sa ai o problema cu mansarda sa faultezi acolo.

Cei care au intrat nu au adus nimic in jocul echipei. Sunt cativa de care mi-e rusine ca joaca in aceasta echipa. Sanmartean a fost super, la fel si Adailton. Olandezii nu ne-au fost cu nimic superiori, iar penaltiul nu trebuia acordat. Daca Twente nu intra in Liga Campionilor da faliment. Singura echipa din Olanda care sta bine financiar este PSV Eindhoven", a precizat Adrian Porumboiu (Digisport).

Olandezii, multumiti de rezultat

"Este un rezultat bun. Am marcat de doua ori, in Romania va fi un cu totul alt meci. Am vazut o echipa FC Vaslui mai buna decat ma asteptam, au aratat momente de fotbal bun si au fost periculosi in cateva randuri. Clar nu e o echipa rea, nu degeaba au terminat pe locul 3 in campionat. In retur trebuie sa ne facem din nou jocul nostru si sa dominam partida. Sa speram ca vom marca si acolo un gol rapid si atunci sunt convins ca nu mai putem pierde calificarea" - Co Adriaanse, antrenorul lui Twente.