Dupa ce "a jucat" pe rand in ultimele saptamani la Buzau, Pitesti si Severin, Steaua va disputa, pana la urma, primele doua meciuri considerate pe teren propriu din noul sezon al Ligii 1 la Ploiesti, pe stadionul "Astra". "Am aranjat sa jucam la Ploiesti. E mai bine decat la Buzau, acolo trebuia sa dau 3000 de euro, aici voi juca gratis", si-a argumentat decizia patronul ros-albastrilor.

"Am aranjat cu Niculae sa jucam la Ploiesti, pe stadionul Astrei. E mult mai bine decat la Buzau, pentru ca ma lasa sa joc acolo gratis. Mai bine asa decat sa platesc 2-3000 de euro pe meci" - Gigi Becali (digisport).

In ultima perioada, pentru Steaua au existat variantele Buzau, Pitesti si Severin, dar pana la urma formatia bucuresteana va evolua la Ploiesti, pe arena "Astra".

Steaua are terenul suspendat pentru disputa cu CS Mioveni, ros-albastrii urmand sa joace la Ploiesti. Tot pe stadionul "Astra" vor juca bucurestenii si impotriva celor de la U Cluj, pentru ca incepand cu etapa a-V-a (de la meciul cu FCM Targu Mures), Steaua sa evolueze pe "National Arena".

In "Ghencea", Steaua trebuia sa plateasca o chirie de 21.600 de euro pe luna, in timp ce pe "National Arena" doar o singura partida costa nu mai putin de 35.000 de euro.

Vezi aici programul turului Ligii 1 la fotbal.