Mihai Nesu a inceput recuperarea, la un centru specializat, dupa accidentarea suferita in data de 10 mai, la un antrenament al echipei FC Utrecht, informeaza Mediafax. "Isi poate misca mana dreapta si poate simti cate ceva la piciorul drept", a precizat Frank Hellemondt, doctorul formatiei olandeze.

Mihaita Nesu Foto: AGERPRES

"In privinta procesului de recuperare nu sunt prea multe de spus. Dar, in orice caz, Mihai munceste din greu pentru a se recupera cat de mult posibil. Fata de saptamana trecuta, isi poate misca usor mana dreapta si poate simti cate ceva la piciorul drept, dar despre un progres mai mare nu se poate vorbi acum. Oamenii care se ocupa de recuperarea lui fac tot ce e posibil pentru acesta, dar in urmatoarele luni vom vedea cum va decurge situaţia", a precizat Frank Hellemondt, doctorul echipei FC Utrecht.

Nesu s-a accidentat la coloana dupa un duel cu coechipierul Alje Schut, iar verdictul medicilor a fost unul dur: o vertebra cervicala fracturata. Fotbalistul a fost operat timp de cinci ore, iar interventia a fost un succes.

Cu toate ca lucrurile au inceput sa decurga mai bine pentru Mihai, medicii nu pot preciza cat va dura perioada de recuperare a fotbalistului.