Decizia finala a Comitetului Executiv a fost amanata pentru 20 iunie, a anuntat joi seful LPF, Dumitru Dragomir, citat de Mediafax. Atunci se va afla daca FC Timisoara si Gloria Bistrita vor retrograda, dar se stie ca echipa din Banat nu va evolua in cupele europene.

Timisoara spera sa ramana in Liga 1Foto: poli.tm.ro

Comitetul Executiv a aprobat modificarea regulamentului de licentiere, in sensul ca toate criteriile financiare legate de datorii catre stat trebuiesc rezolvate de cluburi doar in relatia cu statul, scrie Gsp.ro. CEx a confirmat ca Poli nu va juca sigur in cupele europene, insa dupa schimbarile din regulamentul de licentiere, ar putea avea sanse sa ramina in Liga 1. Vor fi luate in considerare doar datoriile catre jucatori, antrenori si terti.

"Decizia privind retrogradarea celor doua echipe se va lua In Comitetul Executiv al FRF din 20 iunie. S-a discutat astazi si s-a stabilit ca regulamentul nu era adaptat pentru Romania. Ramane sa se modifice regulamentul. Oricum Poli Timisoara nu va mai putea evolua in acest an in cupele europene" - Dumitru Dragomir, presedintele LPF, pentru Mediafax.