Tehnicianul roman Dan Petrescu este pe lista posibililor inlocuitori ai lui Carlo Ancelotti pe banca lui Chelsea, anunta publicatia rusa Sport-Express. In prezent antrenor in prima liga rusa, la Kuban Krasnodar, Petrescu a evoluat cinci sezoane in tricoul londonezilor, in perioada 1995-2000.

Dan Petrescu Foto: AGERPRES

Dupa ce a ajuns cu Unirea in Urziceni in Liga Campionilor si a promovat pe Kuban Karsnodar in prima liga din Rusia, Dan Petrescu a atras atentia londonezilor de la Chelsea. Potrivit presei din Rusia, "Bursucul" este pe lista posibililor antrenori ai londonezilor, alaturi de Marco van Basten, Guus Hiddink (in prezent selectioner al Turciei) sau Andre Villas Boas (FC Porto).

"Nu stiu daca este adevarat ca ma aflu pe lista celor de la Chelsea, dar daca e asa, cred ca orice antrenor ar fi magulit de o astfel de propunere. Am spus de mai multe ori ca Chelsea are un loc special in inima mea, am foarte multe amintiri placute de acolo. Cu toate acestea, vreau sa fie clar un lucru: este magulitor pentru mine daca londonezii sunt interesati de mine, dar nimic mai mult. Acum, atentia mea e indreptata spre Kuban si atat", a declarat antrenorul roman.

Dan Petrescu a jucat de 200 de ori in tricoul celor de la Chelsea, in perioada 1995-2000, castigand cu londonezii si Cupa Cupelor in 1998.