Spaniolii de la Real Madrid vor deschide o Academie de Fotbal pentru copii in comuna clujeana Jucu, de acest proiect urmand a beneficia peste 100 de copii din localitate. Alaturi de Fundatia Dezvoltarea Popoarelor Romania, Fundatia Real Madrid vrea sa sprijine integrarea sociala a copiilor defavorizati.

Real MadridFoto: Captura realmadrid.com

"Proiectul Academia de Fotbal pentru Copii este derulat in beneficiul comunitatii, avand ca beneficiari peste 100 de copii din comuna Jucu. Copiii provin din familii nevoiase sau se afla in situatii de risc social - abandon scolar. Prin aceasta initiativa, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor (FDP) si Fundatia Real Madrid (FRM) au ca obiectiv sa contribuie la integrarea sociala a copiilor defavorizati, prin intermediul sportului si educatiei", se arata in comunicatul de presa, citat de Stiri de Cluj.

Proiectul va fi prezentat miercuri, 18 mai, de la ora 15:30, la intalnire urmand a participa Fundatia Dezvoltarea Popoarelor Romania, Consiliul Judetean Cluj si reprezentantii Fundatiei Real Madrid.